Suunnittelupalvelut

BIM

Uponorin tuotteet löytyvät sekä MagiCAD:stä että MagiCloudista

Uponor-tuotteet löytyvät MagiCloudin verkkopohjaisesta LVIS-tietomallikirjastosta sekä MagiCAD -ohjelmista AutoCADille ja Revitille. MagiCAD-ohjelmisto on johtava tietomallinnusratkaisu LVIS-suunnittelussa Pohjoismaissa, Venäjällä ja Kiinassa. Se on kehitetty erityisesti rakennusteollisuuden tarpeisiin.

MagiCloudista sekä MagiCAD-ohjelmasta löytyy laaja valikoima Uponorin tuotteita. Esimerkiksi HTP- ja Decibel-kiinteistöviemäriputket, Uponor-Ilmanvaihtojärjestelmä, Uni Pipe ja Metallic Pipe -komposiittiputket, S-press-liittimet, Combi ja Aqua Pipe -PEX-putket, Q&E-liittimet ja Vario-jakotukit.

Jos sinulla on MagiCAD-ohjelmisto, voit käyttää tuotteita suoraan käyttämällä MagiCAD:n Product Browser -toimintoa. Jos käytät tietokantaa Offline-tilassa, suosittelemme lataaman tietokannan käyttämällä MagiCADin Check for Updates  -toimintoa. Mene osoitteeseen: https://portal.magicad.com/ ja kirjoita hakukenttään Uponor, niin pääset lataamaan tuotetietokannat.

Jos et ole MagiCAD käyttäjä, pääset katselemaan Uponor-tuotteiden kirjastoa MagiCloudista suoraan tästä linkistä. Jokainen tuote MagiCloudissa sisältää tarkat mitat sekä kattavan teknisen tuotetiedon.

Tietomallinnus yleistyy ja tarpeet kasvavat. Anna meille palautetta. Puuttuuko joku tieto tai kaipaatko erityisesti jotain Uponorin tuotteita lisättäväksi MagiCadiin ja MagiCloudiin?

Lisätietoja:  Jussi Kilpelä, infofi@uponor.com, puhelin 020 129 211