Vesi, elämänlaatu ja tehokkuus: Uponor luo tulevaisuuden ratkaisuja

Innovation@Uponor

Juomavesi on vähissä kaikkialla maailmassa – Uponor auttaa säästämään arvokasta resurssia

Tulevaisuudessa keskeinen kysymys on, miten kuluttajat ja teollisuus käyttävät arvokasta vesiresurssia. Uponor pyrkii edistämään kestävää vedenkulutusta kehittämällä innovatiivisia konsepteja juomaveden turvalliseen ja taloudelliseen käyttöön.

Yhä useammat asuvat kaupungeissa – Uponor varmistaa heidän elämänlaatunsa

Taajaan asutuilla alueilla väestön elämänlaadun varmistaminen on erityisen tärkeää. Tämä koskee niin koteja ja työpaikkoja kuin harrastustilojakin.Kaupunkiväestön osuus teollisuusmaissa
Lähde: Roland Berger

Kurkistus Uponorin tulevaisuuden laboratorioon: ideoita, tutkimusta ja konsepteja

Innovatiivisena yrityksenä Uponor investoi laajasti tutkimukseen ja kehitykseen. Uponor käy jatkuvasti tiivistä vuoropuhelua asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa. Tule mukaan vaihtamaan kokemuksia. Kerro meille tarpeistasi. Voit myös ehdottaa meille, miten voimme tehostaa energiankäyttöä ja hygieenistä vedenkäsittelyä entisestään. Yhdessä löydämme kaikkia hyödyttäviä ratkaisuja.

Tarvitsemme luovuutta kehittääksemme ideat tuotteiksi. Uponor arvostaa työntekijöidensä koulutusta ja harjaannuttamista. Lisätietoja työskentelystä Uponorilla ja avoimista työpaikoista löydät täältä
. Uponor Akatemiassa tarjoamme asiakkaille ja kumppaneille seminaareja ja tapahtumia ajankohtaisista aiheista, jotka liittyvät vedenjakeluun, lämmitykseen ja jäähdytykseen. Lisätietoja on täällä.