Aleksi 5 on ensimmäinen uudiskohde, johon toimitettiin R2I-hormit ja joissa on käytetty ääntä vaimentavaa Decibel-viemäriä.
Toteutetut kohteet

Aleksanterinkatu 5 valmistuu talotekniikkahormeilla

Lahdessa Aleksanterinkatu 5 valmistuu talotekniikkahormeilla

Lahdessa entisen pankin kortteliin nousee 8-kerroksinen kerrostalo, johon tulee yhteensä 265 asuntoa. Talossa oleviin opiskelija-asuntoihin asennettiin Uponorin  talotekniikkahormit kylpyhuone-elementtien yhteyteen sekä keittiön hormeiksi. Aleksi 5 on ensimmäinen uudiskohde, johon toimitettiin talotekniikkahormit ja joissa on käytetty ääntä vaimentavaa Decibel-viemäriä.
Lataa pdf-tiedosto
Lahdessa entisen pankin kortteliin nousee 8-kerroksinen kerrostalo. Nuorisosäätiön rakennuttama ja A1 Arkkitehdit Oy:n suunnittelema kohde pitää sisällään 265 asuntoa. Opiskelijoille varattuja vuokrahuoneistoja on kerroksissa 2-7 yhteensä 256. Kaikkiin opiskelija-asuntoihin asennettiin Uponorin talotekniikkahormit kylpyhuone-elementtien yhteyteen sekä keittiön hormeiksi. Aleksi 5 on ensimmäinen uudiskohde, johon toimitettiin talotekniikkahormit ja joissa on käytetty ääntä vaimentavaa Decibel-viemäriä.

Projektin tiedot

Maa
Suomi

Valmistumisvuosi
2017

Projektityyppi
Uudisrakentaminen

Rakennustyyppi
Kerrostalo

Koko
256 asuntoa, joihin Uponor Riser Port -talotekniikkahormi, Uponorin ääntä vaimentava Decibel-viemäriä

Yhteistyössä mukana

Rakennuttaja: Nuorisosäätiö
Arkkitehti: A1-Arkkitehdit Oy
Suunnittelija: Granlund Oy
Urakoitsija: Salpausselän rakentajat Oy
Asentaja: RST-Asennuspalvelu Oy

Samanlaisia kohteita