Uponor Akatemia

Akatemia

Tervetuloa Uponor Akatemiaan!

Uponor haluaa olla mukana talotekniikan kehityksessä ja kehittää tuotejärjestelmiään määräyksiä vastaaviksi ja toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi. Teemme asiakkaidemme ammattitaidon kehittämisestä helppoa koulutustemme avulla. Uponor Akatemia -koulutukset on tarkoitettu LVI-alan ammattilaisille: viranomaisille, suunnittelijoille, asennusliikkeille, asentajille, jälleenmyyjille sekä LVI-alan opettajille.

Nykyaikaista opetusta
Uponor Akatemiasta saat uusinta tietoa tuotteistamme sekä ohjeita liittyen määräysten oikeaan tulkintaan. Tarjoamme myös kokemusperäisiä ja käytännönläheisiä neuvoja Uponor-tuotteiden oikeaan ja tehokkaaseen käyttöön.

Koulutukset pidetään verkkokoulutuksina, joten osallistuminen onnistuu vaikka oman työpöydän ääressä. Tiiviit koulutukset kestävät noin tunnin. Aikaa on jätetty myös kysymyksille ja kommenteille. Kouluttajina toimivat Uponorin omat huippuammattilaiset, joilla on pitkä kokemus Uponorin tuotejärjestelmistä, niiden asennuksesta ja kehittämisestä.

Laaja koulutustarjonta
Koulutusohjelmamme sisältävät koulutuksia sekä kunnallistekniikan että talotekniikan järjestelmille. Kevään 2021 aikana järjestämme verkkokoulutuksia LVI-urakoitsijoille Uponorin tuotejärjestelmistä.

Kuuntelemme myös asiakasryhmiemme toiveita koulutuksista ja niiden sisällöistä. Otamme mielellämme vastaan uusia koulutustoiveita koulutusten aikana tai voit lähettää toiveesi osoitteeseen markkinointi@uponor.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Uponor Ecoflex VIP
Uponor-lattialämmitysratkaisut

Uponor Ecoflex -eristettyjen käyttövesi- ja lämmönsiirtoputkien tuotteet ja asennusvinkit

Uponorilla on markkinoiden laajin eristettyjen käyttövesi- ja lämmönsiirtoputkien sekä jäätymättömien putkien valikoima erilaisiin käyttökohteisiin. Uusi Ecofex VIP -putki on erityisen taipuisa, mikä helpottaa asennusta. Sen erinomainen energiatehokkuus varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen, johon asiakkaasi on varmasti tyytyväinen.

Tässä koulutuksessa tutustut uuden Ecoflex VIP -putken ominaisuuksiin ja asentamiseen sekä Uponorin eristettyjen käyttövesi- ja lämmönsiirtoputkien sekä jäätymättömien putkien valikoimaan. 

Aika: 21.4.2021 klo 10.00-11.00/Koulutus pidetty, kiitos osallistujille!

Uponor-lattialämmitysratkaisut – johdanto valikoimaan ja työkaluihin

Tiesitkö, että Uponor on vesikiertoisten lattialämmitys-ratkaisujen uranuurtaja? Uponorilta löytyy laajin lattialämmitysvalikoima erilaisiin rakenteisiin ja älykkäimmät säätöjärjestelmät lämmön ohjaamiseen.

Tässä koulutuksessa käydään läpi Uponor-lattialämmitysratkaisut ja säätöjärjestelmät sekä niihin liittyvät työkalut. Lisäksi opit tunnistamaan asiakkaasi tarpeet ja osaat tarjota hänelle parhaan mahdollisen ratkaisun. 

Aika: 27.4.2021 klo 10.00-11.00/Koulutus pidetty, kiitos osallistujille!
Uponor Akatemian koulutus lattialämmityksen huollosta
Uponor Pex -järjestelmän tuotteet

Uponor-lattialämmitysjärjestelmien huolto, varaosat ja vikatilanteiden ratkaisu

Hyväkin järjestelmä vaatii joskus huoltoa ja päivitystä. Uponor-lattialämmitysjärjestelmien säätämiseen on vuosien varrella käytetty erilaisia jakotukkimalleja sekä langallisia ja langattomia säätöjärjestelmiä.

Kerromme miten löydät oikeat varaosat, opit selvittämään tyypillisimmät vikatilanteet ja antamaan loppukäyttäjälle käytönopastusta. 

Aika: 11.5.2021 klo 10.00-11.00

Uponor Pex -järjestelmän tuotteet käyttövesi- ja lämmitysasennuskohteissa

Uponorilla on lähes 50 vuoden kokemus PEX-putkista. Uponorin Pex-järjestelmän kaikki osat on testattu kokonaisuutena ja ne ovat varmasti yhteensopivia. Näin niistä tulee vuototurvallinen putkisto, jonka voi luotettavasti asentaa piiloon rakenteisiin. Quick&Easy-liitostekniikka varmistaa, että asennus onnistuu nopeasti.

Tässä koulutuksessa tutustut Uponor Pex -järjestelmän tuotteisiin ja ominaisuuksiin ja opit tekemään helpon ja nopean Q&E-liitoksen. 

Aika: 19.5.2021 klo 10.00-11.00
Uponor-lattialämmitys remonttikohteissa
Uponor käyttovesiremontti

Uponor-lattialämmitys remonttikohteissa

Vesikiertoisia lattialämmitysjärjestelmiä on asennettu omakotitaloihin jo kymmeniä vuosia ja vanhimmat niistä kaipaavat jo vähintäänkin säätölaitteiden päivitystä tähän päivään. Omakotiasujat haluavat myös usein muun saneerauksen yhteydessä vaihtaa lämmönjaontavaksi lattialämmityksen esim. pattereiden sijaan.

Koulutuksessa keskitytään erityisesti remontoitavien kotien lattialämmitysratkaisuihin sekä älykkäisiin säätölaitteisiin, joiden avulla saat asiakkaallesi nykypäivän vaatimuksia vastaavan lämmitysratkaisun. Järjestämme kaksi saman sisältöistä koulutusta.

Aika: 26.5.2021 klo 10.00-11.00 ja 8.6.2021 klo 10.00-11.00

Uponor-komposiittijärjestelmän tuotteet käyttövesi- ja lämmitysasennuskohteissa

Uponor-komposiittijärjestelmällä saadaan viimeistelty pinta-asennus esim. käyttövesiremonttikohteisiin. Putkea löytyy valkoisena ja tyylikkään kromin värisenä. Uponor-komposiittijärjestelmän kaikki osat on testattu kokonaisuutena ja ne ovat varmasti yhteensopivia. Uudet S-Press Plus -puristusliittimet varmistavat nopean ja turvallisen lopputuloksen.

Tässä koulutuksessa tutustut Uponor-komposiittijärjestelmän tuotteisiin ja ominaisuuksiin ja opit tekemään oikeaoppisen ja luotettavan S-Press Plus -liitoksen. 

Aika: 2.6.2021 klo 10.00-11.00