Vario Plus -jakotukki

Lattialämmityksen huoltoverkosto

Ammattitaitoinen huoltoverkosto

Uponor on koonnut huolto- ja päivitystöitä tekevän ammattitaitoisen urakoitsijaverkoston, jonka jäsenet ovat erikoistuneet vesikiertoisen lattialämmityksen ongelmatilanteiden selvittämiseen, sekä huolto-, säätö-, ja päivitystöiden suorittamiseen.

Laajan huoltoverkostomme avulla lattialämmityksen huolto ja korjaus onnistuvat muun muassa Helsingin, Espoon, Lahden, Tampereen ja Jyväskylän seudulla. Katso huoltoverkostomme urakoitsijat kartasta!

Etsi kartasta lattialämmityksen huoltourakoitsijoita
Lattialämmityksen huoltoverkosto - Uponor

Vesikiertoinen lattialämmitys – yleisimmät ongelmat

Vesikiertoisen lattialämmityksen ongelmat voi olla hankala huomata, onhan järjestelmä piilossa lattiarakenteessa. Ehkä yleisin oire on kylmä huone tai lattialämmitysjärjestelmän paineen laskeminen liian alhaiseksi. Toisaalta jakotukista voi kuulua pulputusta tai lirinää, mikä voi tarkoittaa, että lattialämmitysjärjestelmässä on ilmaa. Tämä on myös merkki lattialämmityksen huollon tarpeesta.
Lähetä vesikiertoisen lattialämmityksen huoltopyyntö
Vesikiertoinen lattialämmitys ongelmat - Uponor

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Tahtoisin päivittää vanhan lattialämmityksen säätöjärjestelmän uuteen Uponor Smatrix –järjestelmään. Onnistuuko tämä?

V: 90% varmuudella kyllä onnistuu! Toimita valokuva jakotukistasi, sekä tieto tarvittavien säätölaitteiden määristä huoltoverkoston urakoitsijalle, tai tilaa huoltourakoitsija paikanpäällä. Huoltoverkoston urakoitsija tekee listan tarvittavista laitteista, sekä hankkii ja asentaa tuotteet paikoilleen.

K: Löytyykö vanhaan jakotukkiini varaosia?

V: Varaosia löytyy melko hyvin kaikkiin vanhoihin järjestelmiin, tarkemmat tiedot saatavilla olevista varaosista löytyy varaosaluetteloistamme ja huoltoverkostomme urakoitsijalta. Vinkki: Nappaa valokuva jakotukista ja toimita se huoltoverkostomme urakoitsijalle. Näin hän pystyy heti kertomaan löytyykö ko. jakotukkiin varaosia.

K: Mistä tiedän mitä osia tulee uusia ja mistä saan ne?

V: Teitä lähinnä oleva huoltoverkoston asiantuntija pystyy kartoittamaan tarvittavat tuotteet, hankkimaan varaosat ja vaihtamaan ne.

K: Tarvitseeko lattialämmitysjärjestelmä säännöllistä huoltoa?

V: Kuten mikä tahansa laite tai järjestelmä, niin myös lattialämmitysjärjestelmä ja sen osat tarvitsee aika-ajoin huoltoa ja päivitystä. Järjestelmän kuluvia osia ovat mm. säätölaitteet ja venttiilit. Muistathan siis vuosittain tarkistaa järjestelmän toimivuuden, tai tilaa paikalle Uponorin huoltoverkoston urakoitsija tekemään tarkastukset ja mahdolliset korjaukset.

K: Mistä löydän minua lähinnä toimivan urakoitsijan?

V: Uponorin nettisivuilla löytyy kartta, jonka avulla löydätte itseänne lähinnä toimivan huoltourakoitsijan yhteystiedot.

Katso urakoitsija kartasta

K: Miksi tilaisin huoltoverkoston urakoitsijan tekemään huollot, enkä tekisi niitä itse?

V: Tilatessasi huoltoverkostomme koulutetun ammattilaisen paikalle, voit olla varma että huollot ja korjaukset tulee tehtyä huolella ja oikein. Mikäli suoritat työt itse etkä tiedä varmasti mitä olet tekemässä, saattaa lopputulos olla lähtötilannettakin huonompi.

K: Kuinka paljon urakoitsija veloittaa käynnistään?

V: Jokainen urakoitsija laskuttaa käynnistä heidän oman tuntitaksansa mukaan. Tämän lisäksi laskutetaan mahdolliset varaosat ja muut tarvikkeet joita asennuksessa on käytetty. Hintatietoja voitte tiedustella tarkemmin suoraan lähimmältä huoltoverkostomme urakoitsijalta.