Vario Plus -jakotukki

Lattialämmityksen huoltoverkosto

Lattialämmityksen ongelmien takana voi olla monia erinäisiä syitä

Lämpöongelmat voivat johtua esimerkiksi rikkoutuneesta huonetermostaatista, jumiutuneista venttiileistä tai väärin säädetystä järjestelmästä. Toisaalta putkistossa saattaa olla ilmaa, joka estää tehokkaan lämmönsiirtymisen. Olipa syy sitten mikä tahansa, huoltoverkoston ammattitaitoiset urakoitsijat auttavat ongelman ratkaisussa!

Lattialämmityksen huoltoverkosto - Uponor

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Tahtoisin päivittää vanhan lattialämmityksen säätöjärjestelmän uuteen Uponor Smatrix –järjestelmään. Onnistuuko tämä?

V: 90% varmuudella kyllä onnistuu! Toimita valokuva jakotukistasi, sekä tieto tarvittavien säätölaitteiden määristä huoltoverkoston urakoitsijalle, tai tilaa huoltourakoitsija paikanpäällä. Huoltoverkoston urakoitsija tekee listan tarvittavista laitteista, sekä hankkii ja asentaa tuotteet paikoilleen.

K: Löytyykö vanhaan jakotukkiini varaosia?

V: Varaosia löytyy melko hyvin kaikkiin vanhoihin järjestelmiin, tarkemmat tiedot saatavilla olevista varaosista löytyy varaosaluetteloistamme ja huoltoverkostomme urakoitsijalta. Vinkki: Nappaa valokuva jakotukista ja toimita se huoltoverkostomme urakoitsijalle. Näin hän pystyy heti kertomaan löytyykö ko. jakotukkiin varaosia.

K: Mistä tiedän mitä osia tulee uusia ja mistä saan ne?

V: Teitä lähinnä oleva huoltoverkoston asiantuntija pystyy kartoittamaan tarvittavat tuotteet, hankkimaan varaosat ja vaihtamaan ne.

K: Tarvitseeko lattialämmitysjärjestelmä säännöllistä huoltoa?

V: Kuten mikä tahansa laite tai järjestelmä, niin myös lattialämmitysjärjestelmä ja sen osat tarvitsee aika-ajoin huoltoa ja päivitystä. Järjestelmän kuluvia osia ovat mm. säätölaitteet ja venttiilit. Muistathan siis vuosittain tarkistaa järjestelmän toimivuuden, tai tilaa paikalle Uponorin huoltoverkoston urakoitsija tekemään tarkastukset ja mahdolliset korjaukset.

K: Mistä löydän minua lähinnä toimivan urakoitsijan?

V: Uponorin nettisivuilla löytyy kartta, jonka avulla löydätte itseänne lähinnä toimivan huoltourakoitsijan yhteystiedot
Tästä karttaan

K: Miksi tilaisin huoltoverkoston urakoitsijan tekemään huollot, enkä tekisi niitä itse?

V: Tilatessasi huoltoverkostomme koulutetun ammattilaisen paikalle, voit olla varma että huollot ja korjaukset tulee tehtyä huolella ja oikein. Mikäli suoritat työt itse etkä tiedä varmasti mitä olet tekemässä, saattaa lopputulos olla lähtötilannettakin huonompi.

K: Kuinka paljon urakoitsija veloittaa käynnistään?

V: Jokainen urakoitsija laskuttaa käynnistä heidän oman tuntitaksansa mukaan. Tämän lisäksi laskutetaan mahdolliset varaosat ja muut tarvikkeet joita asennuksessa on käytetty. Hintatietoja voitte tiedustella tarkemmin suoraan lähimmältä huoltoverkostomme urakoitsijalta.