Uponor tarjoaa monipuolisesti LVI-suunnittelupalveluita

Palvelut

LVI-suunnittelu- ja laskentapalvelut

Uponor tarjoaa kattavasti palveluita LVI-suunnitteluun sekä laskentaan

Uponor tarjoaa laajasti erilaisia LVI-suunnittelupalveluita. LVI-suunnittelun avuksi meiltä löytyy erilaisia laskureita, materiaalipaketteja sekä BIM-malleja. LVI-suunnittelupalvelumme on koottu laajaa asiakaskuntaa silmällä pitäen: meiltä löytyy palveluita niin LVI-suunnittelijoille, LVI-urakoitsijoille kuin kuluttajillekin. Uponorin palvelut on kehitetty avuksesi helpottamaan LVI-suunnitelman tekoa.

LVI-suunnittelupalveluiden lisäksi tarjoamme käyttöösi erialaisia laskentapalveluita. Laskureillamme lasket muun muassa lattialämmityksen materiaalilistat, tilaat yhdyskuntatekniset kaivot sekä mitoitat Weholite-putket.

Uutuus: lattialämmityslaskuri

Laske helposti rakennuksen lattialämmitysjärjestelmän materiaalistat uuden lattialämmityslaskurin avulla. Listan avulla on kätevä pyytää tarjousta lvi-urakoitsijalta, tukkuliikkeeltä tai rautakaupalta.

Lattialämmityslaskuri
Lattialämmityslaskurin avulla helposti materiaalilistat

Jätevesijärjestelmien suunnittelumateriaalit yhdessä kansiossa

Olemme koonneet kaikki Uponor-jätevesijärjestelmien piirustukset, suunnittelu- ja asennusohjeet, hyväksynnät ym. samaan latauskansioon nopeuttamaan dokumenttien hakemista ja lataamista materiaalipankistamme. 

Suunnittelumateriaalista löydät kaiken mitä tarvitset jätevesijärjestelmän suunnitteluun. suunnittelumateriaali on käytettävissäsi ilmaiseksi.
Lataa kansio tästä.
Suunnittelukansio

BIM 3D -mallit MagiCAD:ssä ja MagiCloudissa

MagiCloudista sekä MagiCAD-ohjelmasta löytyy laaja valikoima Uponorin tuotteita LVI-suunnittelun avuksi. Esimerkiksi HTP- ja Decibel-kiinteistöviemäriputket, Uponor-Ilmanvaihtojärjestelmä, Uni Pipe ja Metallic Pipe -komposiittiputket, S-press-liittimet, Combi ja Aqua Pipe -PEX-putket, Q&E-liittimet ja Vario-jakotukit.
Lue lisää tästä
BIM-mallit

Lattialämmityssuunnittelupalvelu

Kun teet tarjousta asiakkaalle Uponor-lattialämmitysjärjestelmästä, saat meiltä veloituksetta alustavan urakkalaskelman tarjouksen tekemistä varten. Urakkalaskelman avulla voit helposti pyytää tarvikkeiden hinnat esim. omalta tukkumyyjältäsi. Lähetä kohteen pohja- ja leikkauskuvat osoitteeseen suunnittelu(at)uponor.com.

Kun saat kaupat, tilaa meiltä varsinainen putkitussuunnitelma mitoituksineen asennusta varten. Lattialämmityssuunnitelma tehdään kerran ilmaiseksi. Täytä suunnittelun lähtötietolomake ja liitä se suunnitelmatilaukseen. Tilaa lattialämmityssuunnitelma osoitteesta suunnittelu(at)uponor.com.

Lattialämmityssuunnittelun lähtötietolomake
Lattialämmityssuunnittelupalvelu