Uponor tarjoaa monipuolisesti LVI-suunnittelupalveluita

Palvelut

LVI-suunnittelu- ja laskentapalvelut

Uponor tarjoaa kattavasti palveluita LVI-suunnitteluun sekä laskentaan

Uponor tarjoaa laajasti erilaisia LVI-suunnittelupalveluita. LVI-suunnittelun avuksi meiltä löytyy erilaisia laskureita, materiaalipaketteja sekä BIM-malleja. LVI-suunnittelupalvelumme on koottu laajaa asiakaskuntaa silmällä pitäen: meiltä löytyy palveluita niin LVI-suunnittelijoille, LVI-urakoitsijoille kuin kuluttajillekin. Uponorin palvelut on kehitetty avuksesi helpottamaan LVI-suunnitelman tekoa.

LVI-suunnittelupalveluiden lisäksi tarjoamme käyttöösi erialaisia laskentapalveluita. Laskureillamme lasket muun muassa lattialämmityksen materiaalilistat, tilaat yhdyskuntatekniset kaivot sekä mitoitat Weholite-putket.

Uutuus: lattialämmityslaskuri

Laske helposti rakennuksen lattialämmitysjärjestelmän materiaalistat uuden lattialämmityslaskurin avulla. Listan avulla on kätevä pyytää tarjousta lvi-urakoitsijalta, tukkuliikkeeltä tai rautakaupalta.

Lattialämmityslaskuri
Lattialämmityslaskurin avulla helposti materiaalilistat

Jätevesijärjestelmien suunnittelumateriaalit yhdessä kansiossa

Olemme koonneet kaikki Uponor-jätevesijärjestelmien piirustukset, suunnittelu- ja asennusohjeet, hyväksynnät ym. samaan latauskansioon nopeuttamaan dokumenttien hakemista ja lataamista materiaalipankistamme. 

Suunnittelumateriaalista löydät kaiken mitä tarvitset jätevesijärjestelmän suunnitteluun. suunnittelumateriaali on käytettävissäsi ilmaiseksi.
Lataa kansio tästä.
Suunnittelukansio

BIM 3D -mallit MagiCAD:ssä ja MagiCloudissa

MagiCloudista sekä MagiCAD-ohjelmasta löytyy laaja valikoima Uponorin tuotteita LVI-suunnittelun avuksi. Esimerkiksi HTP- ja Decibel-kiinteistöviemäriputket, Uponor-Ilmanvaihtojärjestelmä, Uni Pipe ja Metallic Pipe -komposiittiputket, S-press-liittimet, Combi ja Aqua Pipe -PEX-putket, Q&E-liittimet ja Vario-jakotukit.
Lue lisää tästä
BIM-mallit

LVI-ammattilaisen materiaalilaskentapyyntö

Pyydä materiaalilistat LVI-järjestelmistä tarjouksen antamista varten.
Materiaalilaskentapyyntö