Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelua ja toteutusta yli 30 vuoden kokemuksella

Lattia­lämmityksen suunnittelu

Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelua ja toteutusta yli 30 vuoden kokemuksella

Tarjousvaiheessa olevaan kohteeseen Uponor laatii pohja- ja leikkauskuvien perusteella alustavan materiaaliluettelon urakoitsijalle/jälleenmyyjälle tarjouksen antamista varten. Ammattitaitoiset suunnittelijamme etsivät juuri kyseiseen kohteeseen mahdollisimman sopivan ratkaisun huomioiden myös asiakkaan erityistoiveet. Alustavan materiaaliluettelon avulla voi helposti pyytää tarvikkeiden hinnat esim. omalta tukkumyyjältä.

Uponor-lattialämmityslaskurin avulla voi itse laatia alustavan materiaaliluettelon pientalokohteeseen.
Lattialämmityslaskuri

Kun asiakas on saanut tarjouksen ja päätynyt Uponor-lattialämmitysjärjestelmään, urakoitsija/jälleenmyyjä tilaa meiltä varsinaisen suunnitelman. Suunnitelma sisältää putkituskuvan, mitoituksen ja materiaaliluettelon ja se tehdään kerran veloituksetta. Urakoitsija/jälleenmyyjä täyttää suunnittelun lähtötietolomakkeen ja liittää sen suunnitelmatilaukseen.

Ammattilaiset

  • Urakoitsija/jälleenmyyjä voi laskea alustavan materiaaliluettelon lattialämmityslaskurilla. 
  • Urakoitsija/jälleenmyyjä voi pyytää alustavaa materiaalilaskentaa tarjouksen antamista varten sähköpostitse osoitteesta suunnittelu(at)uponor.com.
  • Urakoitsija/jälleenmyyjä voi tilata toteutuneisiin kauppoihin Uponor-lattialämmityssuunnitelman sähköpostitse osoitteesta suunnittelu(at)uponor.com.

Kuluttajat

  • Pyydä tarjous Uponor-lattialämmitysjärjestelmästä Uponorin kanssa yhteistyössä toimivalta urakoitsijalta tai jälleenmyyjältä.
  • Alustavan materiaaliluettelon voi laskea lattialämmityslaskurilla ja pyytää sen avulla tarjousta LVI-urakoitsijalta tai jälleenmyyjältä.Lisätietoja Uponorin kanssa yhteistyötä tekevistä asentajista ja jälleenmyyjistä