Vesikiertoisen lattialämmityksen suunnittelua ja toteutusta yli 30 vuoden kokemuksella

Lattialämmitys­suunnittelupyyntö

Tilaa lattialämmityssuunnitelma

Lattialämmityssuunnittelupalvelu on tarkoitettu yritysasiakkaille toteutuneisiin kauppoihin. Kun olet solminut kaupan Uponor-lattialämmitysjärjestelmällä, tilaa meiltä lattialämmityssuunnitelma asennusta varten täyttämällä tämä lomake. Liitä lomakkeelle kohteen pohja- ja leikkauskuvat sekä mahdolliset muut liitteet, kuten lämpökuvat tai energiatodistus ja lähetä lomake.

Suunnittelutyö aloitetaan, kun tarpeelliset lähtötiedot on vahvistettu. Suunnitelma palautetaan aina sähköpostitse. Mikäli haluat suunnitelman paperiversion postitse, ilmoita siitä meille suunnittelupyynnön yhteydessä. Valmiiden suunnitelmien muutostyöt ovat muuttuneet maksullisiksi 1.1.2017 alkaen. Tämä koskee asiakkaasta johtuvista syistä valmiiden suunnitelmien muutos- tai päivitystyötä. Veloitus on 65 €/h (alv 0 %).

Urakoitsijan tiedot
Kohteen tiedot
Lattiarakenne

HUOM! Mikäli valitsit harvalaudoitusrakenteen (Uponor HEP), niin ilmoitathan harvalaudoituksen suunnan lisätietokentässä. Mikäli valitsit uritetun lastulevyrakenteen (Uponor Tignum tai Koskisen levyt), niin ilmoitathan kantavien lattiavasojen suunnan lisätietokentässä.

U-arvot

Täytä tähän rakennuksen u-arvot (W/m²K), mikäli ne ovat tiedossa.

Rakennuksen lämmönlähde
Jakotukki 1
Jakotukki 2
Säätöjärjestelmä

*Huom! Premium-säätöjärjestelmiin kuuluu digitaaliset termostaatit ja Web-moduuli.

Lisätiedot & liitetiedostot