Uponor tarjoaa monipuolisesti LVI-suunnittelupalveluita

Palvelut

LVI-suunnittelu- ja laskentapalvelut

Uponor tarjoaa kattavasti palveluita LVI-suunnitteluun sekä laskentaan

Uponor tarjoaa laajasti erilaisia LVI-suunnittelupalveluita. LVI-suunnittelun avuksi meiltä löytyy erilaisia laskureita, materiaalipaketteja sekä BIM-malleja. LVI-suunnittelupalvelumme on koottu laajaa asiakaskuntaa silmällä pitäen: meiltä löytyy palveluita niin LVI-suunnittelijoille, LVI-urakoitsijoille kuin yksityisasiakkaillekin. Uponorin palvelut on kehitetty avuksesi helpottamaan LVI-suunnitelman tekoa.

LVI-suunnittelupalveluiden lisäksi tarjoamme käyttöösi erilaisia työkaluja. Laskureillamme lasket muun muassa lattialämmityksen materiaalilistat, tilaat yhdyskuntatekniset kaivot sekä mitoitat Weholite-putket.

Lattialämmityslaskuri

Laske helposti rakennuksen lattialämmitysjärjestelmän materiaalistat ajasta ja paikasta riippumatta lattialämmityslaskurin avulla. Laskuria voit käyttää milloin vain, kun sinulla on pääsy nettiin tietokoneella tai mobiililaitteella. Listojen avulla on kätevä pyytää tarjousta LVI-urakoitsijalta, tukkuliikkeeltä tai rautakaupalta.
Tutustu lattialämmityslaskuriin
Lattialämmityslaskurin avulla helposti materiaalilistat

Jätevesijärjestelmien suunnittelumateriaalit yhdessä kansiossa

Olemme koonneet kaikki Uponor-jätevesijärjestelmien piirustukset, suunnittelu- ja asennusohjeet, hyväksynnät ym. samaan latauskansioon nopeuttamaan dokumenttien hakemista ja lataamista materiaalipankistamme. 

Suunnittelumateriaalista löydät kaiken mitä tarvitset jätevesijärjestelmän suunnitteluun. suunnittelumateriaali on käytettävissäsi ilmaiseksi.
Lataa kansio
Suunnittelukansio

BIM 3D -mallit MagiCAD:ssä ja MagiCloudissa

MagiCloudista sekä MagiCAD-ohjelmasta löytyy laaja valikoima Uponorin tuotteita LVI-suunnittelun avuksi. Esimerkiksi HTP- ja Decibel-kiinteistöviemäriputket, Uponor-Ilmanvaihtojärjestelmä, Uni Pipe ja Metallic Pipe -komposiittiputket, S-press-liittimet, Combi ja Aqua Pipe -PEX-putket, Q&E-liittimet ja Vario-jakotukit.
Lue lisää
BIM-mallit

Laskentaohjelma Weholite-putkille

Ohjelmalla voit suunnitella Weholite-putkien mitoituksen kohteeseesi. Ohjelma vaatii rekisteröitymisen.

Tästä laskentaohjelmaan
Weholite on ainutlaatuinen kerrosrakenteinen putki, jolla voidaan rakentaa kokonainen järjestelmä nesteiden tai kaasujen kuljetukseen.