Uponor Infralla on kokonainen tiimi asiantuntijoita, jotka keskittyvät työssään vain näiden haasteiden ratkaisemiseen

Uponor Infra 360°-projektipalvelut

WE CAN DO IT!

Kokonaisvaltaiset projektipalvelut yhdyskuntateknisiin ja teollisuusprojekteihin

Samat keinot eivät sovi jokaiseen infra- tai teollisuusprojektiin. Jokaiseen tilanteeseen on löydettävä optimoitu ratkaisu. Jokaiseen haasteeseen tarvitaan paikallista osaamista. Tarvitaan myös innovatiivista ajattelua ja kokemusta vaativien kohteiden uraauurtavista ratkaisuista.

Uponor Infra 360° -projektipalvelut tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan. Hyödyntämällä tiimimme yli 100 vuoden kokemuksen ja monipuolisimman valmistajan luotettavuuden, saat tuottavimman ja oikean ratkaisun juuri sinulle.

Ratkaisuja, jotka ovat erityisesti suunniteltu vastaamaan sinun vaatimuksiin, käyttöolosuhteisiin ja tuleviin haasteisiin – riippumatta toiminta-alasta, laajuudesta ja olosuhteista. We can do it!

Infra 360° -projektipalvelut tarjoavat:

  • Ammattilaisten tiimin, jolla on yli 100 vuoden kokemus vaativien yhdyskuntateknisten ja teollisuusprojektien hallinnasta
  • Erikoisammattiosaamisen eri aloilta kuten suunnittelusta, materiaalilaskennasta, vedenalaisesta asennuksesta, projektinhallinnasta tai tuotantoteknologiasta
  • Mielenrauhaa, kun tiedät, että sinulla on laadukkaat ja kestävät ratkaisut
  • Juuri sinulle luotuja ja toimitettuja Avaimet käteen -ratkaisuja 

Linköpingin ainutlaatuinen infratunneli

Kaikki maanalaisen yhdyskuntatekniikan elementit ovat samassa paikassa Vallastadenin 2,2 kilometrin pituisessa infratunnelissa. Se kätkee sisäänsä erilaisia rakenteita kuten juomavesi-, jätevesi-, kaukolämpö- ja kaukokylmäputket sekä sähkö- ja datakaapelit. Lisäksi infratunnelissa on alipaineen ja ilmavirran avulla toimiva kotitalousjätteen keräysputkisto koonta-asemalle.
Lue juttu tai katso oheinen video.

Hulevesivalumat eivät uhkaa uutta lastensairaalaa

Uudelle lastensairaalalle lahjoitettu räätälöity hulevesisäiliö viivyttää hulevesivalumia, ennen kuin vesi johdatetaan kunnalliseen jätevesiverkkoon. Säiliö toimitettiin paikalle asennusvalmiina, ja koko asennus oli ohi muutamassa tunnissa.
Lue juttu tai katso oheinen video.