Uponor Infralla on kokonainen tiimi asiantuntijoita, jotka keskittyvät työssään vain näiden haasteiden ratkaisemiseen

Uponor Infra palveluksessasi

Tehty käyttöön. Tehty toimimaan. Tehty kestämään.

Samat menetelmät eivät sovi jokaiseen yhdyskuntatekniikan tai teollisuuden haasteeseen. Jokaiseen tilanteeseen on löydettävä optimoitu ratkaisu.  Jokaiseen haasteeseen tarvitaan paikallista osaamista. Tarvitaan kuitenkin myös innovatiivista ajattelua sekä kokemusta vaativien kohteiden toteutuksesta uraauurtavilla ratkaisuilla asiakkaan aikataulussa.

Uponor Infra 360TM tarjoaa asiakkaalle kaiken tarvittavan ammattitaidon, vuosisadan kokemuksen sekä luotettavuuden. Valmistamme ja asennamme ratkaisut saumattomasti toimivalla ja erinomaisesti hallitulla menetelmällä. Otamme ratkaisuissamme huomioon asiakkaan erityistarpeet, vaatimukset, käyttöolosuhteet sekä tulevaisuuden kehityskohteet – työn laajuudesta ja mittakaavasta riippumatta. Optimoitu, kokonaisvaltainen ratkaisu, joka luodaan, suunnitellaan ja asennetaan ripeästi ja tehokkaasti.

Salaisuus ei piile kilpailevien ratkaisujen vertailussa.
Kyse on täydellisen ratkaisun löytämisestä ja toteuttamisesta.

Uponor Infra 360 -projektipalvelut
Optimoitu ratkaisu

Älä kangistu alan kaavoihin, vaan valitse palvelu, jonka avulla kaikki sujuu kuten pitääkin:

  • Kohteeseen suunniteltu ratkaisu vakiotuotteiden sijasta optimoi suorituskyvyn, alkuinvestoinnin ja tuotteen koko elinkaaren kustannukset
  • Keskitetty projektinhallinta ja vastuunotto
  • Tasaisen korkea laatu ja luotettavuus minimoivat käyttö- ja huoltokustannukset
  • Kyky reagoida nopeasti odottamattomiin haasteisiin

Infra 360 ratkaisut
Uponor Infra 360TM -lähestymistavalla projektillesi löytyy täydellinen ratkaisu. Haluatko kuulla lisää miten asiakkaamme ovat säästäneet kustannuksissa jopa 15–30 prosenttia löytämällä oikean ja optimoidun ratkaisun? 

Linköpingin ainutlaatuinen infratunneli

Kaikki maanalaisen yhdyskuntatekniikan elementit ovat samassa paikassa Vallastadenin 2,2 kilometrin pituisessa infratunnelissa. Se kätkee sisäänsä erilaisia rakenteita kuten juomavesi-, jätevesi-, kaukolämpö- ja kaukokylmäputket sekä sähkö- ja datakaapelit. Lisäksi infratunnelissa on alipaineen ja ilmavirran avulla toimiva kotitalousjätteen keräysputkisto koonta-asemalle.
Lue juttu tai katso oheinen video.

Hulevesivalumat eivät uhkaa uutta lastensairaalaa

Uudelle lastensairaalalle lahjoitettu räätälöity hulevesisäiliö viivyttää hulevesivalumia, ennen kuin vesi johdatetaan kunnalliseen jätevesiverkkoon. Säiliö toimitettiin paikalle asennusvalmiina, ja koko asennus oli ohi muutamassa tunnissa.
Lue juttu tai katso oheinen video.