Uponor Infralla on kokonainen tiimi asiantuntijoita, jotka keskittyvät työssään vain näiden haasteiden ratkaisemiseen

Uponor Infra

Hulevesiratkaisut

Tehty käyttöön. Tehty toimimaan. Tehty kestämään.

Hulevesi on erilaisilta pinnoilta valuvaa ja pois johdettavaa sade- ja sulamisvettä sekä perustusten kuivatusvettä. Kaupunkiympäristössä hulevesien luonnollinen poisvirtaus on rajallista. Sademäärien kasvaessa ja tulvien sekä rankkasateiden muuttuessa entistä voimakkaammiksi hulevesien hallinnalla on yhä suurempi merkitys yhdyskuntasuunnittelussa.
Uponor Infra 360 -projektipalvelut

Samat menetelmät eivät sovi jokaiseen hulevesihaasteeseen. Jokaiseen tilanteeseen on löydettävä optimoitu ratkaisu.  Jokaiseen haasteeseen tarvitaan paikallista osaamista. Tarvitaan kuitenkin myös innovatiivista ajattelua sekä kokemusta vaativien kohteiden toteutuksesta uraauurtavilla ratkaisuilla asiakkaan aikataulussa.

Uponor Infra 360TM ottaa huomioon kokonaiskuvan: hulevesijärjestelmät, jotka vastaavat tulevaisuuden yhdyskuntatekniikan haasteisiin, kunnioittavat ympäristöä ja helpottavat asentajien työtä. Tuloksena on kattava ratkaisu: suunnittelusta kustannuslaskentaan, räätälöityyn valmistukseen ja aina asennukseen asti. Putkista ja liittimistä kaivoihin, tunneleihin ja säiliöihin projektin koosta riippumatta.

Nauti Uponor Infran saumattomasti toimivasta ja tiiviistä 360TM-yhteistyöstä sekä yhteyshenkilön ansiosta myös korkeimmasta mahdollisesta laadusta että optimaalisesta kustannustehokkuudesta. Yksi hallittava projekti; henkilöistä ja määräajoista aina analyyseihin ja arvioihin.

Optimoitu ratkaisu

Uponor Infra 360TM -lähestymistapaan sisältyvät:

 • Kohteeseen sopivien ratkaisujen suunnittelu
  • Mitoitus ja referenssit
  • Laskelmat ja simuloinnit
  • Suunnitelmat ja piirustukset
  • Selostukset käytetyistä menetelmistä
 • Kaikkien putkien toimittaminen, mukaan lukien asiakkaan tarpeiden mukaan esivalmistetut tuotteet
 • Tekninen tuki projektin alusta loppuun
 • Asennus ja hitsauspalvelut paikan päällä
 • Työmaavalvonta paikan päällä
 • Erikoistuneen tiimimme toimittamat putkistoprojektien avaimet käteen -ratkaisut, jotka sisältävät kaikki edelliset edut
 • Tiivis yhteistyö saman yhteyshenkilön kanssa projektin alusta loppuun
Infra 360 ratkaisut
Uponor Infra 360TM -lähestymistavalla projektillesi löytyy täydellinen ratkaisu. Haluatko kuulla lisää miten asiakkaamme ovat säästäneet kustannuksissa jopa 15–30 prosenttia löytämällä oikean ja optimoidun ratkaisun? 

Hulevesivalumat eivät uhkaa uutta lastensairaalaa

Uudelle lastensairaalalle lahjoitettu räätälöity hulevesisäiliö viivyttää hulevesivalumia, ennen kuin vesi johdatetaan kunnalliseen jätevesiverkkoon. Säiliö toimitettiin paikalle asennusvalmiina, ja koko asennus oli ohi muutamassa tunnissa.
Lue juttu tai katso oheinen video.