Uponor Infralla on kokonainen tiimi asiantuntijoita, jotka keskittyvät työssään vain näiden haasteiden ratkaisemiseen

Uponor Infra

Teollisuusratkaisut

Tehty käyttöön. Tehty toimimaan. Tehty kestämään.

Prosessinesteet ovat monien teollisuuden toimien ytimessä. Koska putkistoissa kulkee niin elintarvikeprosessien nesteitä ja puhdasta vettä kuin kemikaalisia ja erittäin hankaavia aineitakin, turvallisuus vaatii erityishuomiota.

Uponor Infra 360TM tarjoaa kokonaisvaltaiset putkistoratkaisut kaikenlaisille teollisuudenaloille: sellu- ja paperitehtaille, kaikentyyppisille jalostamoille, energia- ja vesivoimalaitoksille, suolanpoisto- ja vedenkäsittelylaitoksille sekä kaivosteollisuuden tarpeisiin.

Uponor Infra 360 -projektipalvelut

Samat menetelmät eivät sovi jokaiseen teollisuushaasteeseen. Jokaiseen tilanteeseen on löydettävä optimoitu ratkaisu.  Jokaiseen haasteeseen tarvitaan paikallista osaamista. Tarvitaan kuitenkin myös innovatiivista ajattelua sekä kokemusta vaativien kohteiden toteutuksesta uraauurtavilla ratkaisuilla asiakkaan aikataulussa.

Uponor Infra 360TM -ratkaisut räätälöidään aina jokaisen projektin tarpeiden mukaan ja valmistetaan täysin vaatimuksiin ja olosuhteisiin sopiviksi. Ratkaisut toimitetaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan projektin aikataulun ja suunnitelman mukaisesti, suunnittelusta aina asennukseen asti. Ratkaisut on optimoitu kohteeseen projektin laajuudesta riippumatta. Sen takaa yli 60 vuoden kokemuksemme ja ammattitaitomme.

Nauti Uponor Infran saumattomasti toimivasta ja tiiviistä 360TM -yhteistyöstä sekä yhteyshenkilön ansiosta myös korkeimmasta mahdollisesta laadusta että optimaalisesta kustannustehokkuudesta. Yksi hallittava projekti; henkilöistä ja määräajoista aina analyyseihin ja arvioihin.

Optimoitu ratkaisu

Uponor Infra 360TM -lähestymistapaan sisältyvät:

 • Kohteeseen sopivien ratkaisujen suunnittelu
  • Mitoitus ja referenssit
  • Laskelmat ja simuloinnit
  • Suunnitelmat ja piirustukset
  • Selostukset käytetyistä menetelmistä
 • Kaikkien putkien toimittaminen, mukaan lukien asiakkaan tarpeiden mukaan esivalmistetut tuotteet
 • Tekninen tuki projektin alusta loppuun
 • Asennus ja hitsauspalvelut paikan päällä
 • Työmaavalvonta paikan päällä
 • Erikoistuneen tiimimme toimittamat putkistoprojektien avaimet käteen -ratkaisut, jotka sisältävät kaikki edelliset edut
 • Tiivis yhteistyö saman yhteyshenkilön kanssa projektin alusta loppuun

Infra 360 ratkaisut
Uponor Infra 360TM -lähestymistavalla projektillesi löytyy täydellinen ratkaisu. Haluatko kuulla lisää miten asiakkaamme ovat säästäneet kustannuksissa jopa 15–30 prosenttia löytämällä oikean ja optimoidun ratkaisun?

Kestävä ratkaisu sellu- ja paperitehtaalle

Kun eteläisessä Ruotsissa, Nymöllassa, sijaitsevan Stora Enson sellu- ja paperitehtaan purkuputki piti vaihtaa, merenpohjan hankausta ja muuta ulkoista kulumista hyvin kestävä putki osoittautui mainioksi valinnaksi.