Vario Plus -jakotukki

Lattialämmityksen huoltoverkosto

Ammattitaitoinen huoltoverkosto

Uponor on koonnut huolto- ja päivitystöitä tekevän ammattitaitoisen huoltoliikeverkoston, jonka jäsenet ovat erikoistuneet vesikiertoisen lattialämmityksen ongelmatilanteiden selvittämiseen, sekä huolto-, säätö-, ja päivitystöiden suorittamiseen.

Laajan huoltoliikeverkostomme avulla lattialämmityksen huolto ja korjaus onnistuvat muun muassa Helsingin, Espoon, Lahden, Tampereen ja Jyväskylän seudulla. Katso verkostomme huoltoliikkeet kartasta!

Etsi kartasta lattialämmityksen huoltoliikkeitä
Lattialämmityksen huoltoverkosto - Uponor

Vesikiertoinen lattialämmitys – yleisimmät ongelmat

Vesikiertoisen lattialämmityksen ongelmat voi olla hankala huomata, onhan järjestelmä piilossa lattiarakenteessa. Ehkä yleisin oire on kylmä huone tai lattialämmitysjärjestelmän paineen laskeminen liian alhaiseksi. Toisaalta jakotukista voi kuulua pulputusta tai lirinää, mikä voi tarkoittaa, että lattialämmitysjärjestelmässä on ilmaa. Tämä on myös merkki lattialämmityksen huollon tarpeesta.
Jätä yhteydenottopyyntö lattialämmityksen huollosta
Vesikiertoinen lattialämmitys ongelmat - Uponor

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Tahtoisin päivittää vanhan lattialämmityksen säätöjärjestelmän uuteen Uponor Smatrix –järjestelmään. Onnistuuko tämä?

V: 90% varmuudella kyllä onnistuu! Toimita valokuva jakotukistasi, sekä tieto tarvittavien säätölaitteiden määristä huoltoverkoston urakoitsijalle, tai tilaa huoltourakoitsija paikanpäällä. Huoltoverkoston urakoitsija tekee listan tarvittavista laitteista, sekä hankkii ja asentaa tuotteet paikoilleen.

K: Löytyykö vanhaan jakotukkiini varaosia?

V: Varaosia löytyy melko hyvin kaikkiin vanhoihin järjestelmiin, tarkemmat tiedot saatavilla olevista varaosista löytyy varaosaluetteloistamme ja huoltoverkostomme urakoitsijalta. Vinkki: Nappaa valokuva jakotukista ja toimita se huoltoverkostomme urakoitsijalle. Näin hän pystyy heti kertomaan löytyykö ko. jakotukkiin varaosia.

K: Mistä tiedän mitä osia tulee uusia ja mistä saan ne?

V: Teitä lähinnä oleva huoltoverkoston asiantuntija pystyy kartoittamaan tarvittavat tuotteet, hankkimaan varaosat ja vaihtamaan ne.

K: Tarvitseeko lattialämmitysjärjestelmä säännöllistä huoltoa?

V: Kuten mikä tahansa laite tai järjestelmä, niin myös lattialämmitysjärjestelmä ja sen osat tarvitsee aika-ajoin huoltoa ja päivitystä. Järjestelmän kuluvia osia ovat mm. säätölaitteet ja venttiilit. Muistathan siis vuosittain tarkistaa järjestelmän toimivuuden, tai tilaa paikalle Uponorin verkoston huoltoliike tekemään tarkastukset ja mahdolliset korjaukset.

K: Mistä löydän minua lähinnä toimivan huoltoliikkeen?

V: Uponorin nettisivuilla löytyy kartta, jonka avulla löydätte itseänne lähinnä toimivan huoltoliikkeen yhteystiedot.

Katso huoltoliike kartasta

K: Miksi tilaisin huoltoliikkeen tekemään huollot, enkä tekisi niitä itse?

V: Tilatessasi huoltoliikeverkostomme koulutetun ammattilaisen paikalle, voit olla varma että huollot ja korjaukset tulee tehtyä huolella ja oikein. Mikäli suoritat työt itse etkä tiedä varmasti mitä olet tekemässä, saattaa lopputulos olla lähtötilannettakin huonompi.

K: Kuinka paljon huoltoliike veloittaa käynnistään?

V: Jokainen huoltoliike laskuttaa käynnistä heidän oman tuntitaksansa mukaan. Tämän lisäksi laskutetaan mahdolliset varaosat ja muut tarvikkeet, joita asennuksessa on käytetty. Hintatietoja voitte tiedustella tarkemmin suoraan lähimmältä huoltoliikkeeltä.