Uponor Infralla on kokonainen tiimi asiantuntijoita, jotka keskittyvät työssään vain näiden haasteiden ratkaisemiseen

Uponor Infra 360° -projektipalvelut

Meille mikään ei ole mahdotonta

Joskus eteen tulee haasteita, joita ei voi ratkaista vakiosovelluksilla. Asennusvaatimukset tai erityistarpeet edellyttävät yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja. Uponor Infralla on kokonainen tiimi asiantuntijoita, jotka keskittyvät työssään vain näiden haasteiden ratkaisemiseen. Taitavat projektiammattilaiset toteuttavat kaikki yksittäisratkaisut asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaamisemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta lopputuloksena on Uponor Infra 360° -projektipalvelut, joiden puitteissa tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Suunnittelu ja laskennat
  • Räätälöidyt ratkaisut
  • Tekninen tuki
  • Asennuspalvelut
  • Projektijohto

 Voit valita itse, haluatko vain yksilöllisesti suunnitellun tuotteen vai kokonaisen avaimet käteen -ratkaisun asennuksineen.

Ainutlaatuinen ratkaisu Linköpingiin

Vallastadenin ratkaisussa kaikki maanalainen infrastruktuuri on koottu samaan paikkaan 1,8 kilometrin pituiseen infratunneliin. Tunnelissa on putkitukset juomavedelle, jätevedelle, kaukolämmölle, kaukokylmälle, sähkölle, valokuidulle ja jätteenkeräykselle.

Weholite-hulevesisäiliö uuteen Lastensairaalaan

Helsinkiin rakennettavaan uuteen lastensairaalaan Uponor lahjoitti mittatilaustyönä tehdyn hulevesisäiliön. Säiliö rakennettiin Weholite-putkesta ja toimitettiin erikoiskuljetuksena Vaasasta Helsinkiin.