uponor smatrix app

Etäohjaus lattialämmitys- ja - viilennysjärjestelmiin

Smatrix – etäohjaus

Kotisi lämpötilan seuranta ja ohjaus missä tahansa oletkin ja mihin tahansa menetkin

Lämpötilan ohjaus sormien ulottuvilla

Omakotiasujille, mökkeilijälle ja asentajille ihanteellisen sisäilmaston ylläpito voi olla haastavaa, jos lattialämmitystä ja -viilennystä voi säätää vain rakennuksessa, johon se on asennettu. Jonkun on oltava paikalla optimoimassa huonelämpötila, säätämässä järjestelmää energiansäästön tehostamiseksi ja huolehtimassa siitä, että järjestelmä toimii oikein.

Vastauksena tähän haasteeseen Uponor on kehittänyt Smatrix-etäohjausyksikön. Etäohjauksella voit ohjata lämpötiloja huolimatta siitä, missä olet: kotona, töissä, työmatkalla tai lomalla.

Smatrix-etäkäyttö maksimoi joustavuuden ja mukavuuden

Smatrix-etäkäyttösovellus on Uponorin lattialämmitys- ja -viilennysjärjestelmän laajennus, jonka tarjoama etäkäyttömahdollisuus lisää järjestelmän joustavuutta ja mukavuutta.

Paikallinen yhteys: Rakennuksessa ollessasi voit käyttää lattialämmitys- ja -jäähdytysjärjestelmää suoran yhteyden avulla. Internetyhteyttä ei tarvita. Jotta käyttö olisi mahdollisimman helppoa, voit kuitenkin käyttää järjestelmää myös Uponorin Smatrix-etäkäyttösovelluksen avulla.

Etäkäyttö: Ollessasi muualla kuin kotona voit käyttää ja seurata järjestelmäsi tilaa Smatrix-etäkäyttösovelluksen tai verkkosivuston avulla älypuhelimella, tablet-tietokoneella tai PC-tietokoneella.

Smatrix-etäkäyttösovellus - Uponor

Smatrix-etäkäyttösovellus tiivistettynä

  • Helppo käyttää
  • Yksinkertainen asentaa
  • Optimaalinen mukavuus ja turvallisuus
  • Maksimaalinen energiatehokkuus