Uponor - ratkaisut kerrostaloihin
Uponor rakennuskohteet

Ratkaisut kerrostaloihin

Toimiva talotekniikka nostaa kiinteistön arvoa

Asuinkiinteistön käyttömukavuus ja elinkaaritehokkuus ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa. Teknisesti pitkälle kehitetyt kerros­- ja rivitalojen sisäilmasto-, lämmönjakelu­- ja käyttövesiratkaisut auttavat nostamaan asumisviihtyvyyden uudelle tasolle ja helpottavat kiinteistön kunnossapitoa.

Uponor tarjoaa laadukkaat ratkaisut lämmitykseen, veden-­ ja energianjakeluun, ilmanvaihtoon, viemäröintiin, pihan kuivatukseen ja radonin poistoon niin uudis-­ kuin saneerauskohteissa. Uponorin järjestelmät on helppo integroida osaksi rakennusprosessia. Asennuksen sujuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Asiantunteva talotekniikan yhteistyökumppani on tukena koko rakennushankkeen ajan ja auttaa valitsemaan laadukkaita, kohteeseen mitoitettuja ratkaisuja.

Uponor­-ratkaisujen lisäarvo kerros­- ja rivitalorakentamiseen

  • Saumaton integrointi rakentamisprosessiin
  • Luotettavat, kestävät ratkaisut ja matalat ylläpitokustannukset
  • Tekninen tuki suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon

Edut asiakkaalle

Omistajat ja rakennuttajat
Kehitämme hanketta yhdessä tilaajan kanssa ja tarjoamme kiinteistön elinkaareen vaikuttavien teknisten ja taloudellisten valintojen vertailua. Pitkälle kehitetyt ratkaisumme takaavat, että järjestelmien käyttö on huoletonta rakennuksen koko elinkaaren ajan.
Rakennusliikkeet
Uponorin asiantuntemus LVI-­ratkaisujen toimittajana takaa, että rakennusprojekti sujuu alusta loppuun joustavasti. Tarvittaessa voimme tarjota ja toimittaa ratkaisumme suunnittele ja toteuta ­-mallin mukaisesti.
Suunnittelijat
Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa sekä tarjoamme teknisen suunnittelun tukipalveluita ja ohjausta. Suunnittelun ohjauksella varmistamme, että tilaajan tavoitteet siirtyvät lopullisiin suunnitelmiin.
Asentajat
Toimitamme tavarat työmaalle haluttuna aikana ja huolehdimme, että rakentaminen on osaltamme kaikin puolin sujuvaa. Vastaamme LVIJ­-tekniikan laadun varmistuksesta yhdessä urakoitsijoiden kanssa.
R2I-seinä on moduuleista koostuva reitityshormisto uudisrakentamiseen kerrostalojen saneeraukseen

Riser Port -talotekniikkahormi yhdistää talotekniikan vaivattomasti

Uponor­ Riser Port -talotekniikkahormi on moduuleista koostuva ratkaisu, joka soveltuu niin uudisrakentamiseen kuin 1960–90-lukujen tyyppikerrostalojen talotekniikan uusimiseen. Kytkentävalmiista moduuleista voidaan koota useita eri rakenteita (tekniikkaseiniä tai ­hormeja), joilla rakennukseen tuodaan tarpeellinen määrä talotekniikkaa.
Lue lisää
Palveluksessasi Uponorin ammattilaiset. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.
Talotekninen projektimyynti