Uponor - ratkaisut kerrostaloihin

Uponor rakennuskohteet

Ratkaisut kerrostaloihin

Turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja asuinkiinteistöjen talotekniikkaan

Asuinkiinteistön turvallisuus ja elinkaaritehokkuus ratkaistaan jo suunnitteluvaiheessa. Uponorin vuosien kokemuksella kehittämät kerros- ja rivitalojen sisäilmasto-, lämmönjakelu- ja käyttövesiratkaisut takaavat turvallisen ja energiatehokkaan asumisen sekä auttavat nostamaan asumisviihtyvyyden uudelle tasolle. Teknisesti pitkälle kehitetyt ratkaisut helpottavat kiinteistön kunnossapitoa ja säästävät kustannuksia.

Tarjoamme markkinajohtajana kaikki tarvitsemasi ratkaisut kiinteistön lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun, ilmanvaihtoon, viemäröintiin, pihan kuivatukseen ja radonin poistoon niin uudis- kuin korjauskohteissa. Tuotteemme ovat turvallisia käyttää, sillä ne täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman vaatimukset.

Valitsemalla hankkeeseesi Uponorin talotekniikkaratkaisut, säästät luonnonvarojen lisäksi myös kustannuksia rakennus- ja ylläpitovaiheessa, asumismukavuudesta tinkimättä. Rakentamisen ja asennuksen tehokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja järjestelmien asentaminen onkin helppo integroida osaksi rakennushanketta. Lämmitys- ja viilennysratkaisumme on kehitetty mahdollisimman energiatehokkaiksi, jolloin lämmitys pystytään toteuttamaan mahdollisimman alhaisella lämpötilalla ja viilennys puolestaan mahdollisimman korkealla lämpötilalla. Vedenkulutus kiinteistössä saadaan minimoitua ratkaisuidemme avulla.

Pyrimme jatkuvasti myös vähentämään tuotannon ympäristövaikutuksia ja varmistamme, että tuotteemme ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Taloteknisten ratkaisuidemme äänitasoon ja saumattomaan sulautumiseen ympäristöönsä on kiinnitetty huomiota. Näkymättömät ja hiljaiset ratkaisut tuovat asumismukavuutta ja antavat laajemmat arkkitehtoniset vapaudet rakennushankkeesi suunnitteluun.

Tehokasta rakentamista teollisesti esivalmistetuilla talotekniikkaelementeillä

Uponorin talotekniikka asuinkiinteistöissä

  • Turvallista käyttää - täyttää RakMK:n vaatimukset paloturvallisuuden, äänitasojen ja kosteuden hallinnan osalta
  • Helpottaa suunnittelua - ratkaisut sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä
  • Tehostaa rakentamista - järjestelmät helppo integroida osaksi rakennushanketta
  • Säästää kustannuksia - energiatehokkaat ratkaisut tuo säästöä kiinteistön ylläpitovaiheessa
  • Parantaa asumisviihtyvyyttä - äänitasoltaan hiljaiset tuotteet tuovat asumismukavuutta
  • Säästää luonnonvaroja - tuotteet kestäviä ja pitkäikäisiä, tuotannon ympäristövaikutuksiin kiinnitetään huomiota

 

Uponorin talotekniikkaelementit asuinkiinteistössä

Tarjoamme teknisen tuen aina suunnitteluvaiheesta asennukseen ja olemme apunasi kiinteistön käyttöönotossa.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Talotekninen projektimyynti