Uponorin ratkaisut liikerakentamiseen

Uponor rakennuskohteet

Ratkaisut liikerakennuksiin

Terveyttä ja tuottavuutta edistäviä ratkaisuja

Ravintolat, toimistot, hotellit, kauppakeskukset ja julkiset rakennukset ovat paikkoja, joissa suuret asiakasmäärät ja erilaiset käyttötarpeet asettavat runsaasti vaatimuksia taloteknisille järjestelmille. Uponorilta löytyy korkeatasoiset ja kestävät ratkaisut juomavettä, viemäröintiä, lämmitystä, viilennystä, hulevesiä ja kaapelointia varten.

Lattialämmitys ja -viilennys on miellyttävä, hiljainen ja energiatehokas vaihtoehto perinteisille liikerakennuksissa käytetyille järjestelmille. Vesikiertoiset järjestelmät on upotettu rakenteisiin, joten tilojen pinnat ovat esteettömiä, eivätkä putket, kotelot tai laitteet aiheuta sisustusongelmia. Lattia toimii suurena lämmitys­- ja viilennyspintana, joten pienelläkin energiankulutuksella saadaan suuri teho. Järjestelmä myös varmistaa, ettei tiloissa vedä tai ole pölyongelmia.

Uponor­-ratkaisujen lisäarvo toimisto- ja liikerakentamiseen

  • Energiatehokkaat ja käyttömukavuutta lisäävät järjestelmät
  • Saumaton integrointi rakentamisprosessiin
  • Luotettavat, kestävät ratkaisut ja matalat ylläpitokustannukset
  • Tekninen tuki suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon

Edut asiakkaalle

Omistajat ja rakennuttajat
Kehitämme hanketta yhdessä tilaajan kanssa ja tarjoamme kiinteistön elinkaareen vaikuttavien teknisten ja taloudellisten valintojen vertailua. Pitkälle kehitetyt ratkaisumme takaavat, että järjestelmien käyttö on huoletonta rakennuksen koko elinkaaren ajan.
Rakennusliikkeet
Uponorin asiantuntemus LVI-­ratkaisujen toimittajana takaa, että rakennusprojekti sujuu alusta loppuun joustavasti. Tarvittaessa voimme tarjota ja toimittaa ratkaisumme suunnittele ja toteuta ­-mallin mukaisesti.
Suunnittelijat
Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa sekä tarjoamme teknisen suunnittelun tukipalveluita ja ohjausta. Suunnittelun ohjauksella varmistamme, että tilaajan tavoitteet siirtyvät lopullisiin suunnitelmiin.
Asentajat
Toimitamme tavarat työmaalle haluttuna aikana ja huolehdimme, että rakentaminen on osaltamme kaikin puolin sujuvaa. Vastaamme LVIJ­-tekniikan laadun varmistuksesta yhdessä urakoitsijoiden kanssa.
Palveluksessasi Uponorin ammattilaiset. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.
Talotekninen projektimyynti

Uponor Comfort -lämpölattia kerrostaloissa

Katso video lattialämmityksen ja -viilennyksen sekä Comfort-lämpölattian asentamisesta kerrostaloon. Ratkaisu soveltuu erinomaisesti myös liikerakennuksiin.