Uponor tuoteturva

Uponor Tuoteturva

Uponor vastaa tuotteistaan

Uponor on yli 100 vuotta Suomessa toiminut vastuullinen yritys, joka valmistaa ja tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Uponor noudattaa Suomen kuluttajansuoja- sekä tuotevastuulakia. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan.

Jos Uponorin tuotteesta on aiheutunut vahinko

Jos Uponorin tuote on aiheuttanut henkilövahingon tai vahinkoa yksityiseen käyttöön tarkoitetulle muulle omaisuudelle, Uponorin vastuu määräytyy tuotevastuulain mukaisesti. Tuotevastuulain mukainen valmistajan ja ETA alueelle maahantuovan vastuuaika on 10 vuotta tuotteen liikkeelle laskusta. Tyypillinen esimerkki Uponorille tuotevastuulain alla korvattavaksi tulevasta vahingosta on viallisesta putkesta tai liittimestä aiheutunut vuoto omakotitalon käyttövesiputkistossa niin, että seinä- tai lattiarakenteita kastuu. Korvattava vahinko tuotevastuulain perusteella on tällöin muulle omaisuudelle kuin itse putkelle aiheutunut vahinko.

Jos Uponorin tuote on asennettu virheellisesti

Jos Uponorin tuote rikkoutuu tai aiheuttaa vahinkoa asennuksessa tehdyn virheen takia, vahingon korjaamisesta ja mahdollisesta korvaamisesta vastaa asennuksen tehnyt. Suosittelemme aina käyttämään asentajana asiantuntevaa LVI-alan ammattilaista.

04E2CB312DDD4FF29D858E6ECD7A27AA

Uponor Tuoteturva 2020

Esite

PDF 185.75kB