Uponorin lattialämmitysjärjestelmää voidaan käyttää sekä lämmitykseen että viilennykseen.

Tuotejärjestelmät

Uponorilla on markkinoiden laajin tuotevalikoima ja kattavimmat palvelut

Uponor tarjoaa asiakkailleen markkinoiden laajimman tuotevalikoiman ja kattavimmat palvelut yhdyskunta- ja talotekniseen rakentamiseen. Tästä osiosta löydät kattavasti tietoa kaikista tuotejärjestelmistämme.

Meiltä löytyy kattavaa osaamista yhdyskuntatekniikasta talotekniikkaratkaisuihin. Olemme alan ammattilaisia myös tie- ja liikennerakentamisessa. Meiltä saat ratkaisut myös silloin, kun niitä ei ole mahdollista toteuttaa vakiosovelluksilla vaan asennusvaatimukset tai erityistarpeet edellyttävät yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja. Pitkän kokemuksen ansiosta tarjoamme Uponor Infra 360° -projektipalveluja, jotka kattavat suunnittelun ja laskennan, räätälöidyt ratkaisut, teknisen tuen, asennuspalvelut ja projektin johdon. Valitessasi Uponorin, saat kumppaniksi osaajan, jolla on kokemusta yli 120 vuoden ajalta.

Kokeneiden ammattilaistemme osaamista kannattaa hyödyntää jo hankkeiden alkuvaiheessa. Monia talotekniikkaratkaisuja tarjoamme avaimet käteen ­-periaatteella: suunniteltuna ja asennettuna. Saat Uponorilta palveluja rakennusprojektin kaikkiin eri vaiheisiin aina alustavan konseptin laadinnasta valmiisiin rakennuksiin.

Uponor Akatemiassa opastamme tuotteiden valinnassa ja mitoituksessa, tuemme ratkaisujen suunnittelussa ja tarpeen vaatiessa autamme myös käyttö- ja asennuskoulutuksen järjestämisessä. Lisäksi annamme tietoa käyttöjärjestelmien vuotovahingoista vahinkokorvausten aiheuttajina ja haja-asutusalueen jätevesilainsäädännöstä. Olitpa suunnittelija, urakoitsija, asentaja tai kuluttaja, monipuoliset palvelumme auttavat sinua onnistumaan rakennushankkeessasi!

Uponor vastaa tuotteistaan nyt ja tulevaisuudessa
Lue lisää Uponor Tuoteturvasta

Kaikki tuotejärjestelmämme

Uponor Smatrix

Älykäs lattialämmityksen ja -viilennyksen säätöjärjestelmä on sekä kustannus- että energiatehokas.
Lue lisää
Smatrix - älykäs säätöjärjestelmä lattialämmitykseen ja -viilennykseen