uponor ecoflex

Eristetyt Ecoflex-putkistot

Luotettavat putkistot lämmön ja käyttöveden johtamiseen rakennusten välillä

Uponor tarjoaa eristettyjä putkistoja niin lämmitys-, käyttövesi- kuin jäähdytysveden jakeluverkkoja varten. Niitä voidaan käyttää monissa eri käyttötilanteissa, kuten alueellisissa lämmitys- ja käyttövesiverkostoissa, asuintalojen kytkennöissä sekä jäähdytysverkostoissa. Sulanapitokaapeleilla varustetut kylmävesijohdot varmistavat veden saannin kylmimmissäkin olosuhteissa.

Verkon asennus voidaan toteuttaa nopeasti ja tehokkaasti myös hankalissa työmaaolosuhteissa. Koska putket ovat kevyitä ja erittäin joustavia, ne on helppo asentaa esteiden ja kulmien ympäri. Jopa 200 metrin yhtenäinen asennus ilman liitoksia on mahdollinen.

  • Turvalliset, luotettavat ja kustannustehokkaat järjestelmät lämmitys-, jäähdytys- ja käyttöveden jakeluun
  • Putkien erinomainen taipuisuus mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen ilman erikoistyökaluja.
  • Materiaalien ominaisuudet takaavat pitkän käyttöiän ilman ylläpitokustannuksia

Eristetyt Ecoflex-putkistot

Lämmitys- ja käyttövesiputkistot
Uponor Ecoflex Aqua, Aqua VIP, Thermo, Thermo VIP ja Quattro -putket lämmön ja lämpimän käyttöveden siirtämiseen jakeluverkoissa tai rakennusten välillä.
Neliputkinen elementti, jolla voidaan energiatehokkaasti hoitaa sekä lämmitysverkosto että lämpimän käyttöveden verkosto.
Jäätymättömät putkistot
Uponor Ecoflex Supra on täydellinen järjestelmä käyttöveden johtamiseen Pohjolan vaativissa olosuhteissa. Jäätymisen estävä lämmityskaapeli varmistaa veden saannin kovillakin pakkasilla.
Eristetty, energiataloudellinen ja huoltovapaa, itsesäätyvällä lämpökaapelilla varustettu järjestelmä kylmän veden johtamiseen