Uponorin eristettyjen Ecoflex-putkistojen valikoima täyttää kaikki tarpeesi ja voit optimoida koko verkoston elinkaarikustannukset laajan tuotevalikoimamme avulla.

Eristetyt lämmitys- ja käyttövesi­putkistot

Lämpö ja lämmin käyttövesi joustavasti rakennuksesta toiseen

Hyvä putkijärjestelmä tarjoaa ammattimaisia ratkaisuja moniin eri käyttötarkoituksiin. Nykyaikaisen aluelämpöverkoston pitää täyttää kaikki vaatimukset niin suunnittelun, asennettavuuden, energiatehokkuuden kuin luotettavuudenkin suhteen. Paras kokonaisuus syntyy kohteeseen parhaiten sopivien putkien valinnalla ja niiden liittämisestä mahdollisen tehokkaasti. Uponorin eristettyjen Ecoflex-putkistojen valikoima täyttää kaikki tarpeesi ja voit optimoida koko verkoston elinkaarikustannukset laajan tuotevalikoimamme avulla.

Lämmitys- ja lämpimän käyttöveden verkostoja varten suunniteltujen Ecoflex-putkien valikoimasta löytyy yksi-, kaksi- ja neliputkisia elementtejä kohteen tarpeen mukaan. Laajoissa aluelämpöverkoissa voidaan yhdistellä Ecoflex Thermo- ja Ecoflex Thermo VIP -putkia. Neliputkisella Ecoflex Quattro -putkella minimoit lämpöhäviö-, materiaali- ja asennuskustannukset rakennuskohtaisissa putkilinjoissa.

Lämmitysveden ja lämpimän käyttöveden Ecoflex-putkistot

  • Pitkä elinkaari ilman ylläpitokustannuksia
  • Alhaiset asennuskustannukset putken erinomaisen joustavuuden sekä yksinkertaisten ja turvallisten liitosmenetelmien ansiosta
  • Putken rakenteen ja aallotetun suojakuoren ansiosta putkielementti on erittäin taipuisa – vaivaton asennus kulmien ja esteiden ympäri
  • Luotettava: yli 30 vuotta ja 30 miljoonaa asennusmetriä todistettua suorituskykyä
  • Pienemmissä kohteissa voidaan hyödyntää neliputkista Quattroa
  • Laaja valikoima osia ja liittimiä

Uponor Ecoflex T-haaran teko

Ohjevideo ammattilaisille T-haaran tekoon haaroituskaivossa