Uponorin hulevesijärjestelmät ennakoivat tulevaisuuden yhdyskuntateknisiä haasteita, kunnioittavat ympäristöä ja helpottavat asentajien työtä.

Uponor IQ -hulevesi­järjestelmä

Kestävä ja taloudellinen ratkaisu hulevesien hallintaan

Uponor IQ on älykäs, kokonaistaloudellisesti edullinen ratkaisu hulevesien viemäröintiin. Nordic Poly Mark -sertifioitu järjestelmä soveltuu käytettäväksi pienissä ja suurissa hankkeissa, jotka liittyvät teiden ja katujen rakennukseen sekä maa- ja metsätalouteen.

Uponor IQ -sadevesiputkessa on kiinteä muhvi ja laadukas tiiviste, jotka tekevät liitoksesta ehdottoman tiiviin. Järjestelmä kattaa koot 200–1 200 mm, ja siihen sopivat Uponorin Ultra Rib 2 -yhteet kokoluokissa 200–560 mm. Isommilla putkilla on oma yhdevalikoimansa. Järjestelmän voi helposti täydentää Uponorin sadevesikaivoilla ja/tai hulevesikaseteilla, -tunneleilla tai säiliöillä. 

  • Kokonaistaloudellinen investointi: vähintään 50 vuoden käyttöikä, kuormitusta kestävä rakenne ja vähäiset huoltokulut
  • Varmistettu laatu: polypropeenista valmistetut putket täyttävät EN-13476-2 -standardin vaatimukset ja halkaisijoilla 200–800 on Nordic Poly Mark -hyväksyntä
  • Sisäpinnan valkoisen värin ansiosta viemärin tarkastaminen kuvaamalla on helppoa

Uponor Smart Trap -hulevesikaivo

Uponor Smart Trap -hulevesikaivo poistaa tehokkaasti kiintoaineet ja epäpuhtaudet hulevesistä.

Patentoitu ratkaisu epäpuhtauksien ja kiintoaineiden poistoon hulevesistä

Uponor Smart Trap -hulevesikaivo on tehokas, patentoitu ja järkevä ratkaisu kiintoaineen ja epäpuhtauksien poistamiseen hulevesiverkostosta. Kaivossa oleva toimintavarma virtauksenohjauslevy rauhoittaa huleveden virtaamaa ja pidättää siten tehokkaasti kiintoaineet isoon lietepesään. Smart Trap -virtauksenohjauslevy voidaan asentaa myös vanhoihin kaivoihin.

Lue lisää Smart Trapista