Imeytysjärjestelmät ovat tehokas ratkaisu hulevesien syntypaikalla tapahtuvaan imeytykseen.

Hulevesien imeytys

Ympäristöystävällinen ja tehokas tapa käsitellä hulevedet

Imeytysjärjestelmät ovat tehokas ratkaisu hulevesien syntypaikalla tapahtuvaan imeytykseen. Suuriin kohteisiin sopivat hulevesikasetit ja pienempiin hulevesitunneli.

Uponor-hulevesikasetit ovat asennusvalmiita moduuleja. Kasettijärjestelmä on tarkastettavissa sekä huollettavissa alimpaan kerrokseen asennettavien tarkastuskasettien avulla. Hulevesikasetit voidaan asentaa 10 kerrokseen ja jopa 5 metrin syvyyteen.

Hulevesien viivytykseen voidaan käyttää kasetteja, jotka päällystetään hitsatulla PE-kalvolla. Tarpeen mukaan viivytyssäiliönä voidaan käyttää Weholite-säiliöitä, jotka räätälöidään kohteeseen sopivaksi ja voidaan varustella tarpeen mukaan esim. tyhjennyspumpulla

Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. liikekeskukset, pysäköinti- ja liikennealueet, terminaalit ja varikot. Kasettien rakenne mahdollistaa joustavan asentamisen käytettävissä olevan tilan mukaan. Kaseteissa on useita liittymävaihtoehtoja sadevesiputkille. Hulevesikasetit mitoitetaan ja suunnitellaan aina projektikohtaisesti. Materiaali polypropeeni PP.

Uponor-hulevesitunneli soveltuu pieniin kohteisiin, kuten omakotitalon hulevesien varastointiin ja imeytykseen. Materiaali polypropeeni PP. Liittymäkoot 110–315. Tutustu myös kuivatusratkaisuihimme.

Hulevesikasettien ja -tunnelien materiaalit