Varicool-kattosäteilyjärjestelmät

Varicool-kattosäteilyjärjestelmät

Kattolämmitys ja -jäähdytys: lämpöä ja viileyttä ylhäältä alas

Kattolämmitys ja- jäähdytysratkaisuja käytetään pääasiassa toimisto- ja liiketiloissa, hotelleissa, teollisuusrakennuksissa ja urheiluhalleissa. Tilan lämmitys ja jäähdytys toteutetaan säteilyllä, jolloin ilman liikenopeus tilassa on pieni ja vedoton. Tällöin saavutetaan termisen viihtyisyyden suhteen optimaaliset olosuhteet. Yleensä järjestelmä asennetaan alakattoon tai vapaa-asenteisena saarekkeena. Näin toimisto-ja liikekiinteistöissä saavutetaan energiatehokas lämmitys ja jäähdytys, joka voi hyödyntää tehokkaasti uusiutuvia energian lähteitä. Tämän mahdollistaa lämmitysveden pieni (35-40 °C) lämpötila ja jäähdytysveden suuri (14-18 °C) lämpötila.

Miten säteilyyn perustuva lämmitys toimii?

Alan tunnettu asiantuntija, Torinon teknillisen yliopiston professori Stefano P. Corgnati kertoo Uponor-säteilylämmityksen vahvuuksista yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi.

Kattojäähdytys ja -lämmitys hienostuneeseen arkkitehtuuriin

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja kattorakenteisiin tytäryhtiömme, Zent-Frenger Energy Solutionin, kanssa. Suorituskykyisin versio riippuu kohteen jäähdytys- ja lämmitystarpeista sekä rakennuksen tyypistä. Tuotevalikoimastamme löytyy aina oikea lämmitysjärjestelmä – oli kyse sitten omakotitalosta tai teollisuusrakennuksesta.

Kattolämmitys ja -viilennys hienostuneeseen arkkitehtuuriin

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä!