Kaukolämpö ja -kylmä

Wehotherm-kaukolämpöputkistojärjestelmä

Wehotherm-kaukolämpöelementit on suunniteltu maahan asennettaviin kaukolämpöputkijärjestelmiin. Kova polyuretaanieriste ja kiinnivaahdotettu rakenne antavat putkijärjestelmälle hyvän eristyskyvyn, mekaanisen kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Kaukokylmäjärjestelmässä hyödynnetään kaukolämpöputkistoissa tuttuja komponentteja ohuemmalla eristyksellä.

Wehotherm Standard -kaukolämpöelementit valmistetaan Energiateollisuus ry:n suositusten mukaisesti ja niillä on EHP-sertifikaatti. Myös laadunvalvonta noudattaa suositusten mukaisia menetelmiä ja testaustaajuuksia. Elementit täyttävät euronormien EN 253, 448, 488, 489, 15698-1 ja 15698-2 vaatimukset. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja myydään sertifioidun ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

Wehotherm-kaukolämpöputket valmistetaan kokoluokissa DN 20–1 200 ja kaksiputkijärjestelmiä kokoon DN 250 saakka. Putkijärjestelmään sisältyvät putket, osat, liitosmateriaalit ja asennukseen liittyvät tarvikkeet. Wehotherm-kaukolämpöputkilla ja -osilla on EHP (Euroheat & Power) -sertifikaatti, joka kattaa kokoluokat DN 20–1 200.

Wehotherm-järjestelmän venttiilikaivot ja liitokset

Venttiilikaivot
Liitostekniikat
Kaukolämmön venttiilikaivo

Wehotherm-venttiilikaivot voidaan asentaa kaikkiin eristettyihin venttiileihin. Kaivot valmistetaan kevyestä ja kestävästä Weholite PE -putkesta, jota on tarvittaessa helppo työstää työmaalla. Myös räätälöidyt ratkaisut onnistuvat laajan kokoalueen kattavilla Weholite-putkilla.

Lataa esite
Kaukolämmön liitostekniikat
Liitostyön laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi liitosmenetelmän valinta kannattaa tehdä harkiten. Asennusolosuhteet, maaperä ja putkihalkaisija määrittävät usein liitokselta vaadittavan varmuuden.Katso jatkosohjeet

Wehotherm-kaukolämpöputkistojärjestelmän materiaalit

  • Esite
  • Esite ammattilaisille Wehotherm-kaukolämpöputkirjärjestelmästä.
  • Wehotek-putkikannakkeet
  • Esite ammattilaisille putkielementtien kannakointiratkaisuista.
  • Euroheat & Power -sertifikaatti
  • Wehotherm-kaukolämpöputkien tuotesertifikaatti.
Sulje