Vieser-lattiakaivot täydentävät Uponor kiinteistöviemärivalikoiman. Järjestelmään kuuluvat tyyppihyväksytyt lattiakaivot, korokerenkaat ja lattiakaivon erikoisvesilukot.

Lattiakaivot ja vesilukot

Laadukas lattiakaivo jokaiseen kohteeseen

Vieser-lattiakaivot täydentävät Uponor kiinteistöviemärivalikoiman. Järjestelmään kuuluvat tyyppihyväksytyt lattiakaivot, korokerenkaat ja lattiakaivon erikoisvesilukot. Vieser-lattiakaivojärjestelmä on toimintavarma kokonaisuus ja kaikki tuoteperheen tyyppihyväksytyt tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä.

Vieser-valikoimassa on useita kansivaihtoehtoja lattian viimeistelyyn. Kansiritilä on helposti vaihdettavissa, kun halutaan vaihtaa kannen väriä tai materiaalia. Tyylikäs muotoilu ja korkealuokkaiset materiaalit takaavat laadun, sertifioitu yhteensopivuus puolestaan järjestelmän toimintavarmuuden ja turvallisuuden. Vedeneristysliitos on sertifioitu yleisimpien vedeneristeiden kanssa.

Vieser-lattiakaivot ovat osa rakennuksen viemärijärjestelmää, jonka suunnittelussa noudatetaan Suomen rakentamismääräyskokoelman määräyksiä ja Uponor-kiinteistöviemäröintikäsikirjan ohjeita.

Helposti puhdistettava vesilukko

Vieser-erikoisvesilukko avataan altaan päältä ja on siten helposti puhdistettavissa. Erikoisvesilukko sopii useimpiin uusiin ja vanhoihin allasmalleihin. Ruuvittoman kiinnityksen ansiosta se on helppo vaihtaa nykyisen lukon tilalle. Vesilukkovalikoimaan kuuluu myös perinteinen Vieser-pullovesilukko. Molempiin lukkoihin sopii Vieser-viemäröintirengas, joka mahdollistaa pesukoneen poistoliitännän.

Aineistot