Komposiittiputkijärjestelmää käytetään käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysverkostoissa.

Komposiittiputkijärjestelmä

Kestävät putket käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysverkostoihin

Komposiittiputkijärjestelmää käytetään muun muassa pientalojen käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysverkostoissa. Pitkäikäinen ja hygieeninen järjestelmä soveltuu rakennusten runko- ja kytkentäjohtoihin sekä uudisrakennuksissa että saneerauksessa ja kestää kaikkia vesilaatuja syöpymättä. Komposiittijärjestelmä koostuu monikerroksisista komposiittiputkista, liittimistä, osista varusteineen sekä työkaluista.

Komposiittijärjestelmä lyhyesti

  • Maailman eniten käytetty komposiittiputki. Putkea asennetaan vuosittain yli 100 maassa. Ensimmäiset putket asennettiin yli 20 vuotta sitten.
  • Sama putki soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin kuten käyttövesi-, lämmitys-, lattialämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin.
  • Sopivat radiaattoriverkostojen syöttöputkiksi etenkin saneerauksessa. Suurempia komposiittiputkia käytetään lämmitysverkostojen nousu- ja vaakalinjojen putkina esim. kerros- ja rivitaloissa.
  • Muovinen sisäpinta on korroosionkestävä ja hygieeninen, mikä takaa raikkaan ja puhtaan veden hanalle saakka. 
  • Puristusliitokset sekä putken katkaisu ja taivuttaminen tehdään nopeasti erikoistyökaluilla ilman tulitöitä. 
  • Soveltuu sellaisenaan pinta-asennukseen, ilman pintakäsittelyä. 
  • Monikerrosrakenteen ja elastisuuden ansiosta vaimentaa hyvin veden virtauksesta aiheutuvat äänet sekä patterista toiseen johtuvan äänen. Alumiinikerros antaa putkelle tarvittavan happitiiviyden ja muotojäykkyyden.
  • Tyyppihyväksytty käytettäväksi kylmä- ja lämminvesilaitteistoissa.

S-Press PLUS - uuden sukupolven puristusliitin

Uusi liitinsarja kestää kovimmatkin olosuhteet, varmistaa luotettavan liitoksen, on sujuva suunnitella ja asentaa sekä antaa lisätietoa tarvittaessa. Patentoitu S-Press PLUS -liitinjärjestelmä varmistaa turvalliset liitokset, nopeasti ja luotettavasti.
Tutustu S-Press PLUS -liitinsarjaan
S-Press PLUS -puristusliittimet