Uponor-säätöjärjestelmät - toiminnallisuuksia ja älykkyyttä toiveidesi mukaan

Uponor-säätöjärjestelmät

Toiminnallisuuksia ja älykkyyttä tarpeidesi mukaan
Smatrix Pulse app controllers

Uponor Smatrix Pulse

Älykäs ja monipuolinen säätöjärjestelmä
Uponor Smatrix Base PRO -säätöjärjestelmä voidaan integroida taloautomaatioon

Uponor Smatrix Base PRO

Taloautomaatioon yhdistettävissä oleva säätöjärjestelmä
Uponor Base -säätöjärjestelmä lattialämmityksen säätämiseen

Uponor Base

Perinteinen säätöjärjestelmä ilman erikoistoimintoja

Uponor-säätöjärjestelmät - yksilöllistä mukavuutta jokaiseen kohteeseen

Uponor säätöjärjestelmät tuovat mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta jokaiseen kohteeseen. Erilaisten kokoonpanovaihtoehtojen avulla, voidaan jokaiseen kohteeseen toteuttaa yksilöllinen lämmönsäätöratkaisu, perinteisistä säätölaitteista aina viimeisimpiin innovatiivisiin ratkaisuihin asti.

Olipa siis kyseessä sitten uudis- tai saneerauskohde, pientalo tai kerrostalo, Uponorin säätöjärjestelmistä löytyy ratkaisu jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen. Sinun tarvitsee vain määritellä millaisia ominaisuuksia järjestelmältäsi toivot, jonka jälkeen voidaan rakentaa toiveidesi mukainen kustannustehokas kokonaisuus.

Älykkäät järjestelmät tarjoavat käyttäjilleen lukemattomia käyttömahdollisuuksia ja varmistavat energiatehokkaan lopputuloksen.

Helppokäyttöisuus niin asentajan kuin loppukäyttäjänkin näkökulmasta, sekä toimintavarmuus, ovat säätölaitteiden peruspilareita, luoden näin turvaa ja mielenrauhaa käyttäjilleen.

Uponor-säätöjärjestelmät – kohti älykkäämpiä koteja.

Uponor Smatrix Pulse

Uponor Smatrix Pulse - monipuolinen säätöjärjestelmä kodin lämmitykseen ja/tai viilennykseen.

Uuden ajan lattialämmitysjärjestelmä, joka vie säätöjärjestelmien älykkyyden ja muunneltavuuden täysin uudelle tasolle.

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmällä voidaan hallita paitsi vesikiertoista lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmää myös Uponorin sähköistä lattialämmitystä ja  patteriventtiileitä. Lisäksi se on yhteensopiva eri älykotisovellusten, kuten Amazon Alexan, kanssa mahdollistaen siten järjestelmän puheohjauksen.

Pilvipalvelun kautta jaettavat automaattiset järjestelmäpäivitykset pitävät huolen siitä, että järjestelmä on aina varustettu uusimmilla ja innovatiivisimmilla ominaisuuksilla. Lisäksi älykkäät algoritmit optimoivat järjestelmän toimintaa automaattisesti, varmistaen huonekohtaisesti aina miellyttävän ja tasaisen lämpötilan.

Uponor Smatrix Pulse –säätöjärjestelmät ovat saatavissa langattomana ja langallisena versiona.

Lue lisää Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmästä

Uponor Smatrix Base PRO

Mahdollistaa säätöjärjestelmän liittämisen osaksi taloautomaatiojärjestelmää

Uponor Smatrix Base PRO on joustava ja monipuolinen lattialämmityksen ja –viilennyksen langallinen säätöjärjestelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden integroida säätöjärjestelmän osaksi taloautomaatiojärjestelmää Modbus RTU tai KNX –rajapinnoilla.

Smatrix Base PRO soveltuu hyvin eri käyttötarkoituksiin teollisuusrakennuksista liike- ja asuinrakennuksiin, aina yhdestä keskusyksiköstä jopa 256 keskusyksikön kokonaisuuksiksi asti.

Säätöjärjestelmän integroiminen taloautomaatiojärjestelmään mahdollistaa mm. kerrostalokohteen lämpötilatietojen seurannan ja hallinnan huoneittain keskitetyn taloautomaatiojärjestelmän kautta ja helpottaa siten esimerkiksi huoltotöiden tarpeen arviointia, sekä tukee kiinteistön elinkaariajattelua.

Lue lisää Uponor Smatrix Base PRO -säätöjärjestelmästä
Uponor Smatrix Base PRO -säätöjärjestelmä voidaan liittää taloautomaatioon.

Uponor Base

Perus lattialämmityksen säätöjärjestelmä - Uponor Base

Perinteinen järjestelmä ilman erikoistoimintoja

Uponor Base on perusjärjestelmä kohteisiin, joissa säätöjärjestelmä tahdotaan toteuttaa 230v ilman mitään erikoistoimintoja tai mahdollisuutta niihin.
Lue lisää Uponor Base -säätöjärjestelmästä

Uponor-säätöjärjestelmät

  • Yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin,  asuinrakennuksista aina julkisiin tiloihin asti
  • Energiatehokkuutta ja älykkyyttä kaikkiin kohteisiin
  • Helppo asentaa ja käyttöönottaa
  • Turvallisuutta ja toimintavarmuutta