Uponor-maaviemärijärjestelmät ovat kestäviä ratkaisuja viettöviemäröintiin

Maaviemärit

Kestävät putket maaviemäröintiin

Hyvä maaviemärijärjestelmä on turvallinen, kestävä ja pitkäikäinen. Korkealaatuisten maaviemärituotteiden käyttöikä voi olla jopa yli 100 vuotta. Uponorin maaviemärijärjestelmä sisältää kattavan valikoiman erilaisia putkia, osia ja kaivoja. 

Uponor on aina ollut tuotekehityksen eturintamassa. Uudet tuotteet ja palvelut tuotetaan lähes 100 vuoden kokemuksella. Innovatiivisen ajattelun ja pitkäjänteisen tuotekehityksen myötä on syntynyt kolmen tuotteen muodostama Ultra-tuoteperhe. Polypropeenisten putkijärjestelmien lisäksi valikoimassa on myös PVC-maaviemärijärjestelmä.

  • Ultra Classic on polypropeeninen sileä maaviemäriputki, joka kestävyytensä ansiosta soveltuu erinomaisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin.
  • Ultra Double on markkinoiden paras tuplaseinämäinen putki viettoviemäröintiin: se on keveytensä ansiosta helppo ja nopea asentaa.
  • Ultra Rib 2 on markkinoiden turvallisin maaviemäri: sen ripajäykisteisen putken kestävyys hankauskulutusta sekä käsittely- ja asennusvaurioita vastaan on ainutlaatuinen.
  • Uponor PVC –maaviemärit on perinteikäs järjestelmä viettoviemäröinnissä. Putket ja niiden yhteet ovat sileitä sekä sisä- että ulkopinnoiltaan.

Ultra-tuotteet valmistetaan iskuja ja kemiallisia aineita hyvin kestävästä, kierrätyskelpoisesta polypropeenista. Niillä on Nordic Poly Mark -laatuhyväksyntä, joka takaa tuotteiden tiiveyden, kestävyyden ja kokonaistaloudellisuuden.

Tuoteluettelo - maaviemärit

Uponor Ultra-maaviemärit

Ultra-tuoteperhe sisältää kolme erilaista maaviemärijärjestelmää. Jokainen järjestelmä on omaa luokkaansa ominaisuuksiltaan.  

Nordic Poly Mark -merkintä

Nordic Poly Mark -merkki tuotteessa kertoo, että tuote täyttää kaikki laatuvaatimukset ja soveltuu pohjoismaisiin olosuhteisiin.
Lue lisää Nordic Poly Mark -merkistä
Nordic Poly Mark - tuote täyttää kaikki laatuvaatimukset ja soveltuu pohjoismaisiin olosuhteisiin.