Uponor Ultra Rib 2 -järjestelmä on suunniteltu maksimaalisen kestäväksi ja turvalliseksi.

Ultra Rib 2

Ultra Rib 2 täyttää tiukimmatkin vaatimukset

Uponor Ultra Rib 2 -järjestelmä on suunniteltu maksimaalisen kestäväksi ja turvalliseksi. Ripajäykisteisen putken kestävyys hankauskulutusta sekä käsittely- ja asennusvaurioita vastaan on ainutlaatuinen. Putket valmistetaan kierrätettävästä polypropeenista. Putken tunnistaa punaruskeasta ulkokuoresta ja valkoisesta sisäpinnasta, joka helpottaa viemäreiden tarkastamista ja tv-kuvaamista.

Putkijärjestelmä on tarkoitettu kohteisiin, joissa maaviemäriltä vaaditaan erityisen suurta käyttövarmuutta ja kestävyyttä. Tällaisia ovat mm. kaupunki- ja pohjavesialueet, raskaan liikenteen alueet, huonosti kantavan maaperän alueet ja teollisuuskohteet.

SN 8 -luokan järjestelmän luotettavuutta lisäävät mittatarkat muhvit ja liitosyhteet. Putki on suunniteltu tiiviiksi ja kestäväksi myös äärimmäisissä olosuhteissa. Tiivisteitä on saatavana vakiotiivisteen lisäksi myös öljynkestävinä. Vakiotiivisteet on valmistettu luonnonkumista (SBR) ja öljynkestävät tiivisteet nitriilikumista (NBR). Öljynkestävät tiivisteet on merkattu keltaisella täplällä. Tiiviste asennetaan pistopään toiseen uraan.

Perustiedot

  • Materiaali: kestävä ja ympäristöystävällinen polypropeeni
  • Rengasjäykkyys: SN 8
  • Iskunkestävyys: täyttää Nordic Poly Mark -vaatimukset
  • Väri: punaruskea päältä, valkoinen sisältä
  • Laatusertifikaatit: EN-13476-2 ja Nordic Poly Mark
  • Valikoima: 200–560 mm