Linjasaneerauksen suunnittelu Reno Port -kasetilla

Suunnittelu Reno Port -tekniikkakaseteilla

Reno Port - talotekniikkakasetti tekee suunnittelusta turvallista ja vaivatonta

Reno Port - talotekniikkakasetti on kerrostalojen linjasaneeraukseen tarkoitettu LVIS-reititysjärjestelmä. Talotekniikkakasetti säästää merkittävästi remontin läpimenoaikaa ja kustannuksia. Reno Port -talotekniikkkasetti tekee suunnittelijoiden työstä myös turvallista ja vaivatonta.

Työ nopeutuu merkittävästi ArchiCADille kehitettyjen GDL-objektien ja AutoCADin dwg-blokien ansiosta. Nämä mahdollistavat risteämistarkastelun jo suunnittelupöydällä ja helpottavat tilavarausten sekä visualisointien tekoa. Reno Portin avulla saat tarkat tiedot putkien liitäntäkohdista ja tuotteen toiminnasta suunnitellussa ympäristössään.

Reno Port sisältää LVI-suunnitelman mukaisesti mitoitetut Uponor-komposiittiputket eristettynä valmiiksi haaroitettuna alakattoon. Talotekniikkakasetin pystyviemäri on ääntä vaimentava Uponor Decibel, joka lisä-äänieristeineen täyttää rakennusmääräysten vaatimukset. Seinä-WC on varustettu mekaanisesti yksinkertaisella ja luotettavalla pneumaattisella huuhtelunapilla. Lämpöjohto- ja sähkönousut voidaan toteuttaa laajennusosalla tai käyttää Uponor suihkukulmamoduulia. Uponor Reno Port sisältää tarvittaessa myös vesi- ja viemäriliitännät viereen asennettavaa pesuallasta varten.

Reno Port - talotekniikkakasetti on valittavissa oikea- tai vasenkätisenä sekä keskitettynä versiona riippuen kasetin paikasta kylpyhuoneessa. Kasetin mitat ovat aina samat riippumatta versiosta. Kasetti voidaan asentaa joko keskelle seinää tai huoneen kulmaan. Kun kasetti asennetaan kulmaan, jää wc-istuimen keskeltä viereiseen seinään 400 mm tyhjä tila.

Reno Port -talotekniikkakasetti on myös turvallista suunnitella, sillä se täyttää LVI-järjestelmille asetetut rakennusvaatimukset äänitasojen ja palomääräysten osalta. Kerrosten välillä kasettien vesijohdot liitetään RTM-liittimillä. Nämä mahdollistavat yksinkertaisen ja luotettavan liitoksen ilman työkaluja. Putkiläpiviennit toteutetaan VTT:n testaamalla läpivientikappaleella, joka on helppo ja turvallinen liittää muuhun vesieristykseen.

Uponor Reno Port -talotekniikkakasetilla saneeraus etenee nopeasti ja sujuvasti.
Suunnittelukuvia - Uponor

Reno Port -talotekniikkakasetti, ArchiCAD GDL-objekti, versio 2.3 / 2016-11

Uponor Reno Port -talotekniikkakasetin GDL-objekti, tuotekonfiguraattori ArchiCAD versioon 19

ZIP 1.55MB
CC077882B94744CF87770FE758E6DE11

Reno Port -talotekniikkakasetti tuotekortti

Tekninen tuotekortti ammattilaisille

PDF 399.90kB
0D0EE14E9D5A4E00920DB178F4C11F56

Mittapiirustus: Uponor Reno Port -talotekniikkakasetti

Mittapiirustus suunnittelijoille

PDF 231.27kB
4C8F2177E4B646A5B7DE0E627100ABDD

Palokatkot, Uponor Reno Port -talotekniikkakasetti

Läpivientien rakennekuvat suunnittelijoille

PDF 1.56MB
Kohteen tarpeista riippuen asiantuntijamme auttavat löytämään optimaalisimman ratkaisun.

Autamme järjestelmän suunnittelussa ilmaiseksi.