Linjasaneeraukseen laatua ja nopeutta R2I-kasetilla

Laatua ja nopeutta linjasaneeraukseen

Reno Port -talotekniikkakasetti

Sujuvuutta linjasaneeraukseen Reno Port -talotekniikkakaseteilla

Uponor Reno Port -talotekniikkakasetit vievät kerrostalojen linjasaneerauksen uuteen aikakauteen. Kasetti sisältää käyttövesiputket, pystyviemärin ja seinä-wc:n sekä vesi- ja viemäriliitännät viereen asennettavaa pesuallasta varten. Lämpöjohto- ja sähkönousut voidaan toteuttaa erillisellä lisämoduulilla.

Esivalmistetut moduulit tarjoavat merkittäviä hyötyjä verrattuna muihin saneerausmenetelmiin. Keskeisimpiä etuja ovat laatu, soveltuvuus erilaisiin kylpyhuoneisiin ja helppo asennettavuus. Uponor Reno Port -talotekniikkakasetti täyttää LVI-järjestelmille asetetut rakennusvaatimukset äänitasojen ja palomääräysten osalta.

Uponor Reno Port -talotekniikkakasetti

  • Saneerausaika jopa 50 % lyhyempi kuin perinteisillä menetelmillä; ei asbestipurkutöitä
  • Tehdasvalmisteinen, laadukas moduuliratkaisu, jossa huomioitu äänieristys, paloeristys ja huollettavuus
  • Saneerauksen jälkeen putkistot voidaan huoltaa rakenteita rikkomatta
  • Vuototurvallinen lopputulos: kosteusvaurioita ei pääse syntymään, sillä mahdolliset vuodot tulevat havaittavaksi vesieristettyyn tilaan
  • Käsitukien kiinnityspisteet valmiina
  • Asennusvaiheessa wc-istuimen korkeus portaattomasti säädettävissä
  • Lukuisia pintamateriaalivaihtoehtoja
Uponor Reno Port -talotekniikkakasetilla saneeraus etenee nopeasti ja sujuvasti.

Reno Port -talotekniikkakasetti tuo nopeutta linjasaneeraukseen

Reno Port -talotekniikkakasetissa hyödynnetään Uponorin kehittämiä, alan uusimpia teknologioita. Uponor Port -talotekniikkaelementit, kuten Reno Port, ovat luotuja nopeuttamaan linjasaneerauksen läpimenoaikaa laadusta ja suorituskyvystä tinkimättä.

Linjasaneerauksen uusi aikakausi

Joustava ja helppo asennus

Uponor Reno Port -talotekniikkakasetti on valittavissa oikea- tai vasenkätisenä sekä keskitettynä versiona riippuen kasetin paikasta kylpyhuoneessa. Kasetin mitat ovat aina samat riippumatta versiosta. Kasetti voidaan asentaa joko keskelle seinää tai huoneen kulmaan. Kun kasetti asennetaan kulmaan, jää wc-istuimen keskeltä viereiseen seinään 400 mm tyhjä tila.
Kasetti sisältää LVI-suunnitelman mukaisesti mitoitetut Uponor-komposiittiputket eristettynä valmiiksi haaroitettuna alakattoon. Pystyviemäri on ääntä vaimentava Uponor Decibel, joka lisä-äänieristeineen täyttää rakennusmääräysten vaatimukset. Seinä-wc on varustettu mekaanisesti yksinkertaisella ja luotettavalla pneumaattisella huuhtelunapilla. Lämpöjohto- ja sähkönousut voidaan toteuttaa erillisellä lisämoduulilla tai käyttää Uponor suihkukulmamoduulia.

Kasetti sisältää vesi- ja viemäriliitännät viereen asennettavaa pesuallasta varten.

Kerrosten välillä kasettien vesijohdot liitetään RTM-liittimillä. Nämä mahdollistavat yksinkertaisen ja luotettavan liitoksen ilman työkaluja. Putkiläpiviennit toteutetaan VTT:n testaamalla läpivientikappaleella, joka on helppo ja turvallinen liittää muuhun vesieristykseen.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Toimita kohteen suunnitelmat, niin saat tarjouksen, joka sisältää tuotteen tekniset ominaisuudet ja tiedot toimitusajasta.

projektipalvelu@uponor.com
020 129 2655

Reno Port -talotekniikkakasetin materiaalit