Riser Port -talotekniikkahormi on tehokas ratkaisu talotekniikan reititykseen

  • Tekniikkaseina_slider

Riser Port -talotekniikkahormi saneeraukseen ja rakentamiseen

Riser Port –talotekniikkahormit ovat moduuleja, jotka soveltuvat niin 1960–90-lukujen tyyppikerrostalojen talotekniikan uusimiseen kuin uudisrakentamiseenkin. Kytkentävalmiista moduuleista voidaan koota useita eri rakenteita tai kokonainen talotekniikkaseinä, joilla rakennukseen tuodaan tarpeellinen määrä talotekniikkaa.

Riser Port –talotekniikkahormit soveltuvat kohteisiin, joissa halutaan uusia ikääntynyt talotekniikka olemassa olevan hormiston paikalle. Tämän lisäksi hormit soveltuvat myös uudisrakentamisen tarpeisiin. Ratkaisu säästää tilaa ja kustannuksia perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Riser Port -hormin yhtenä isona etuna on vuototurvallisuus, sekä mahdollisen vuodon nopea havaittavuus.

Riser Port -hormeista koottu seinä rajaa kahden vierekkäisen tilan ja toimii samalla talotekniikan reitityshormistona. Uponorin reititystekniikka mahdollistaa peruskorjauksen yhteydessä perusparannuksen niin käyttövesi-, viemäröinti-, lämmitys-, viilennys-, ilmanvaihto- kuin sähköjärjestelmienkin remonteissa.
 
Uponor Riser Port -talotekniikkahormit

  • Tehdasvalmistus tuo laatua, nopeutta ja kustannustehokkuutta
  • Laadukkaat Uponor-komponentit kestävät läpi kiinteistön elinkaaren
  • Säästää tilaa perinteiseen hormiin verrattuna
  • Muuntojoustava LVIS-reititysjärjestelmä sopii monenlaisiin kohteisiin
  • Vuototurvallisuus sekä mahdollisen vuodon nopea havaittavuus
  • Hormi on kokonaisuutena testattu VTT:llä 90 minuutin palonkestoluokkaan
  • Edistää työmaatoiminnan ennakoitavuutta ja vähentää työmaalla ilmeneviä riskejä paikalla suoritettavaan korjausrakentamiseen nähden
Järjestelmän toimitus

Riser Port -talotekniikkahormit sisältävät hanakulmarasiat ja hormin sisälle esiasennetut PEX-putket joista kytkennät vesikalusteille voidaan toteuttaa huomaamattomasti. Riser Port -hormirakenteessa tuodaan huoneistoihin uudet määräysten mukaiset IV-kanavat. Tällä vältetään myös olemassa olevien ilmanvaihtokanavistojen nuohoamiset ja mahdollisten liittyvien rakenteiden korjaustyöt.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Kohteen tarpeista riippuen asiantuntijamme auttavat löytämään optimaalisimman ratkaisun.
 
projektipalvelu@uponor.com
020 129 2655

Tekniikkaseinä

Vakiomittaiset moduulit sisältävät putkistot, kanavat ja osat valmiiksi eristettyinä, kytkentävalmiina kappaleina.

Moduulit sisältävät tarvittavat palo- ja äänieristekomponentit, joilla jokainen nousuputki ja kanava on eristetty omaksi palo-osastokseen. Riser Port -talotekniikkaseinä on kokonaisuutena VTT:n testaama täyttämään vaatimukset palonkestoluokkaan EI 90. (EN 1363-1:2012 ja EN 1366-3:2009, VTT-S-00251-15 ja VTT-S-00380-15)

Uponorin talotekniikkaelementit linjasaneeraukseen ja uudisrakentamiseen

Uponorin R2i-elementit linjasaneeraukseen ja uudisrakentamiseen
Uponorin talotekniikkaelementit ovat tulosta pitkäjänteisestä työstä ja tuotekehityksestä. Kytkentävalmiit moduulit ja teollisesti esivalmistetut elementit ovat laadukkaita ja nopeuttavat kerros-talokohteiden linjasaneerausten läpimenoa.
Sulje