Uponor Infra 360° -projektipalvelut

Meille mikään ei ole mahdotonta

Joskus eteen tulee haasteita, joita ei voi ratkaista vakiosovelluksilla. Asennusvaatimukset tai erityistarpeet edellyttävät yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja. Uponor Infralla on kokonainen tiimi asiantuntijoita, jotka keskittyvät työssään vain näiden haasteiden ratkaisemiseen. He ovat taitavia projektiammattilaisia, jotka rakentavat minkä tahansa kuviteltavissa olevan yksittäisratkaisun yhdessä asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Osaamisemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta lopputuloksena on Uponor Infra 360° -projektipalvelut, joiden puitteissa tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Suunnittelu ja laskennat
  • Räätälöidyt ratkaisut
  • Tekninen tuki
  • Asennuspalvelu
  • Projektin johto

Voit valita itse, haluatko vain yksilöllisesti suunnitellun tuotteen vai kokonaisen avaimet käteen -ratkaisun asennuksineen. 

Lataa esite tästä.

Ainutlaatuinen ratkaisu Linköpingiin

Vallastadenin ratkaisussa kaikki maanalainen infrastruktuuri on koottu samaan paikkaan 1,8 kilometrin pituiseen infratunneliin. Tunnelissa on putkitukset juomavedelle, jätevedelle, kaukolämmölle, kaukokylmälle, sähkölle, valokuidulle ja jätteenkeräykselle.
Weholite-kaivo huleveden käsittelyä varten

Lisäarvoa tuottava räätälöity ratkaisu

Sønderborg Forsyning haki alun perin ratkaisua, joka korvaisi nykyisen 1 000 mm:n betoniputkiston, mutta päätyi räätälöityyn ratkaisuun.
Sulje