Ammattitaitoinen lattialämmityshuolto Uponorin verkostosta

Lattialämmityksen huoltoverkosto

Hyvä ja toimiva lattialämmitysjärjestelmä vaatii huoltoa

Ammattitaitoinen huoltoverkosto

 

Uponor on koonnut huolto- ja päivitystöitä tekevän ammattitaitoisen huoltoliikeverkoston, jonka jäsenet ovat erikoistuneet vesikiertoisen lattialämmityksen ongelmatilanteiden selvittämiseen, sekä huolto-, säätö-, ja päivitystöiden suorittamiseen.

Laajan huoltoliikeverkostomme avulla lattialämmityksen huolto ja korjaus onnistuvat muun muassa Helsingin, Espoon, Lahden, Tampereen ja Jyväskylän seudulla. Katso verkostomme huoltoliikkeet kartasta!

Etsi kartasta lattialämmityksen huoltoliikkeitä
Lattialämmityksen huoltoverkosto - Uponor

Vesikiertoinen lattialämmitys – yleisimmät ongelmat

Vesikiertoisen lattialämmityksen ongelmat voi olla hankala huomata, onhan järjestelmä piilossa lattiarakenteessa. Ehkä yleisin oire on kylmä huone tai lattialämmitysjärjestelmän paineen laskeminen liian alhaiseksi. Toisaalta jakotukista voi kuulua pulputusta tai lirinää, mikä voi tarkoittaa, että lattialämmitysjärjestelmässä on ilmaa. Tämä on myös merkki lattialämmityksen huollon tarpeesta.
Lähetä vesikiertoisen lattialämmityksen huoltopyyntö
Vesikiertoinen lattialämmitys ongelmat - Uponor
Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Tahtoisin päivittää vanhan lattialämmityksen säätöjärjestelmän uuteen Uponor Smatrix -järjestelmään. Onnistuuko tämä?

V: 90% varmuudella kyllä onnistuu! Toimita valokuva jakotukistasi, sekä tieto tarvittavien säätölaitteiden määristä huoltoverkoston urakoitsijalle, tai tilaa huoltourakoitsija paikanpäällä. Huoltoverkoston urakoitsija tekee listan tarvittavista laitteista, sekä hankkii ja asentaa tuotteet paikoilleen.

K: Löytyykö vanhaan jakotukkiini varaosia?

V: Varaosia löytyy melko hyvin kaikkiin vanhoihin järjestelmiin, tarkemmat tiedot saatavilla olevista varaosista löytyy varaosaluetteloistamme ja huoltoverkostomme urakoitsijalta. Vinkki: Nappaa valokuva jakotukista ja toimita se huoltoverkostomme urakoitsijalle. Näin hän pystyy heti kertomaan löytyykö ko. jakotukkiin varaosia.

K: Mistä tiedän mitä osia tulee uusia ja mistä saan ne?

V: Teitä lähinnä oleva huoltoverkoston asiantuntija pystyy kartoittamaan tarvittavat tuotteet, hankkimaan varaosat ja vaihtamaan ne.

K: Tarvitseeko lattialämmitysjärjestelmä säännöllistä huoltoa?

V: Kuten mikä tahansa laite tai järjestelmä, niin myös lattialämmitysjärjestelmä ja sen osat tarvitsee aika-ajoin huoltoa ja päivitystä. Järjestelmän kuluvia osia ovat mm. säätölaitteet ja venttiilit. Muistathan siis vuosittain tarkistaa järjestelmän toimivuuden, tai tilaa paikalle Uponorin verkoston huoltoliike tekemään tarkastukset ja mahdolliset korjaukset.

K: Kuinka paljon huoltoliike veloittaa käynnistään?

V: Jokainen huoltoliike laskuttaa käynnistä heidän oman tuntitaksansa mukaan. Tämän lisäksi laskutetaan mahdolliset varaosat ja muut tarvikkeet, joita asennuksessa on käytetty. Hintatietoja voitte tiedustella tarkemmin suoraan lähimmältä huoltoliikkeeltä.

Palveluneuvonta auttaa erityisesti yksityisasiakkaita Uponorin tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Uponor-palveluneuvonta

Palvelemme arkisin klo 8.00-16.00. Puhelun hinta on 8,8 snt/min.