Lattialämmityksen säätölaitepäivitys

Päivitä lattialämmitysjärjestelmäsi ohjaus - säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä!

Lattialämmityksen ohjauksen päivitys säästää energiaa

 

Lattialämmityksen säätöjärjestelmät ovat kehittyneet huikeasti viime vuosina. Kun päivität lattialämmityksen ohjauksen nykytasoa vastaavaksi, saat älykkyyttä säätämiseen ja lisätoimintoja järjestelmän käyttöön. Kaupan päälle säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä.

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa! Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja jakaa lämmön automaattisesti juuri niihin huoneisiin, missä lämpöä kulloinkin tarvitaan. Kaupan päälle voit saada jopa 5-8 %:n energiansäästön.

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä huonelämpötilojen hallintaan

Ideaalisin ratkaisu lattialämmityksen säätölaitepäivitykseen on Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä. Smatrix Pulse -järjestelmän avulla voit hallita jokaista huonelämpötilaa erikseen. Lämpötilojen hallinta käy kätevästi vaikka etänä mobiilisovelluksen kautta.

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmällä voit hallita kodin lämmitys- ja viilennysjärjestelmää sekä hyödyntää älykodin mahdollisuuksia. Järjestelmä on yhteensopiva monien eri älykotisovellusten kuten Amazon Alexa- ja Google Home -sovellusten kanssa.

Järjestelmään kuuluu tyylikkäät ja ohuet huonetermostaatit, jotka mittaavat huonelämpötilaa ja huomioivat mm. auringon ja ihmisten huoneeseen tuoman säteilyenergian. Termostaatti osaa ennakoida lämpötilan muutokset, mikä tekee säädöstä erittäin tarkkaa ja tuo energiansäästöä.

Lisää tietoa Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmästä
Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmän hallinta käy kätevästi mobiilissa

Paikallinen ammattilainen apunasi

Välitämme remonttikartoituspyyntösi paikalliselle tai lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -verkostoon kuuluvalle urakoitsijalle, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa. Käynti ei sido sinua mihinkään, vaan saat lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Käynnin jälkeen saat LVI-urakoitsijalta tarjouksen Uponor KOTI -käyttövesiremontista.
Tutustu Uponor KOTI -kumppaniverkostoon
Uponor KOTI -kumppaniverkosto hoitaa kaikki omakotitalon LVI-remontit!

Lue lisää Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmästä

BAC0F71D1C5B4B9F995BD2845ACF060A

Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä

Esite Uponorin älykkäästä Smatrix Pulse -säätöjärjestelmästä

PDF 1.84MB

Palveluneuvonta auttaa erityisesti yksityisasiakkaita Uponorin tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Uponor-palveluneuvonta

Palvelemme arkisin klo 8.00-16.00. Puhelun hinta on 8,8 snt/min.