Hankkiudu eroon tunkkaisesta sisäilmasta ja teetä ammattilaisella Uponor KOTI -ilmanvaihtoremontti.

Paranna kotisi sisäilman laatua ja säästä energiaa

Ilmanvaihtoremontti

Hankkiudu eroon tunkkaisesta sisäilmasta ja teetä ammattilaisella Uponor KOTI -ilmanvaihtoremontti

Ilmanvaihtoremontti jopa viikossa

Suomessa on yli 400 000 kpl 1960-90 -luvuilla rakennettua pientaloa, joihin tulee lähitulevaisuudessa ajankohtaiseksi ilmanvaihdon peruskorjaus.

Koneellinen tulo-poistoilmanvaihto yleistyi rakentamisessa vasta 90-luvun loppupuolella. Tätä aikaisemmin rakennetuissa taloissa on yleensä vain koneellinen poisto tai painovoimainen ilmanvaihto.

Lämmöntalteenotolla varustetulla tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmällä saadaan aikaiseksi energiatehokkaasti puhdas ja raikas sisäilma. Yksi ilmanvaihdon tärkeimmistä tehtävistä on myös ylimääräisen kosteuden poistaminen.

Vanhojen talojen tiivistäminen ja lisäeristäminen edellyttää rinnalleen tehokasta ilmanvaihtoa. Käytännössä voidaankin sanoa, että ilmanvaihdon parantaminen on osa energiatehokkuuden parantamista.

Ilmanvaihtoremontti mielletään helposti hankalaksi toteuttaa. Parhaimmillaan remontti voidaan kuitenkin toteuttaa jopa viikossa.

Remonttikartoitus antaa tietoa päätöksen teon tueksi

Tilaa kotiisi veloitukseton kartoituskäynti. Uponorin koulutettu asiantuntija opastaa sopivien tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen kohteesi kokonaisvaltaisesta ilmanvaihtoremontista, suunnittelusta käytönopastukseen. Kartoituskäynti ja tarjous eivät sido sinua mihinkään vaan antavat lisää tietoa päätöksenteon tueksi.

Remontin jälkeen kotonasi on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä, joka takaa terveellisen sisäilman energiatehokkaasti.

Välitämme remonttikartoituspyyntösi paikalliselle tai lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -verkostoon kuuluvalle urakoitsijalle, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa. Käynti ei sido sinua mihinkään, vaan saat lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Käynnin jälkeen saat LVI-urakoitsijalta tarjouksen Uponor KOTI -remontista.