Jätevesijärjestelmän uusiminen onnistuu vaivattomasti Uponor KOTI -remonttipalvelun avulla.

Kiinteistön jätevesiratkaisu kuntoon

Jätevesiremontti

Toimiva jätevesijärjestelmä pitää kaivovetesi puhtaana

Haja-asutusalueilla sijaitsevien kiinteistöjen jätevedenpuhdistus on kiinteistön omistajan vastuulla. Tätä asiaa säätelee Ympäristönsuojelulaki ja hajajätevesiasetus. Uudisrakentamista määräykset koskevat heti. Ennen vuotta 2004 rakennetuissa kiinteistöissä lainsäädännön vaatimukset tulee täyttää 30.10.2019 mennessä.

Siirtymäaika koskee kiinteistöjä, jotka sijaitsevat rannoilla enintään 100 metrin päässä vesistöstä tai pohjavesialueella. Muulla alueella sijaitsevilla kiinteistöillä jätevesiremontti on sidoksissa kiinteistöllä tehtäviin muihin muutos- ja korjaustöihin.

Jätevesiremontti voi olla ajankohtainen jos…

  • jätevesijärjestelmäsi on 15 vuotta tai vanhempi.
  • jäteveden puhdistusmenetelmänä ovat pelkät betoniset saostuskaivot.
  • talo sijaitsee pohjavesialueella tai rannan läheisyydessä.
  • nykyisessä jätevesijärjestelmässä on havaittavissa vuotoa tai hajuhaittoja.

Jätevesijärjestelmän uusiminen onnistuu vaivattomasti Uponor KOTI -remonttipalvelun avulla. Remontti käynnistyy Uponorin valtuuttaman jälleenmyyjän maksuttomalla kotikäynnillä. Jälleenmyyjältä saat tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivasta järjestelmästä.

Kiinteistökohtaisen jätevedenkäsittelyn hyvät käytännöt

Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry on tehnyt asukkaiden pohdintoja helpottamaan videon jätevedenkäsittelyn perusjärjestelmistä. Videolla esitellään kolme erilaista tapaa jätevesien käsittelyyn ja annetaan tietoa niin järjestelmien suunnittelusta kuin hoitotoimistakin.
Asiakkaiden kokemuksia Uponor KOTI -jätevesiremonteista

Asiakkaiden kokemuksia Uponor KOTI -jätevesiremonteista

  • Hämeen eristys ja vesitekniikan toiminta ja työ sujui mallikkaasti. Työ eteni hyvin ja saimme aina infoa asioiden kulusta, sekä myös tietoa muihin kysymyksiin, esim mökin remontoinnista. Erittäin ystävällisiä poikia, voimme hyvillä mielin suositella heitä ja heidän palvelujaan. / Lieto, urakoitsija Hämeen eristys ja vesitekniikka Oy


Välitämme remonttikartoituspyyntösi paikalliselle tai lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -verkostoon kuuluvalle urakoitsijalle, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa. Käynti ei sido sinua mihinkään, vaan saat lisää tietoa päätöksenteon tueksi.

Käynnin jälkeen saat LVI-urakoitsijalta tarjouksen Uponor KOTI -remontista. Käsittelemme kaikki tarjouspyynnöt Uponor KOTI -verkkopalvelussa, jossa voit seurata oman tarjouspyyntösi etenemistä. Lähetämme sähköpostitse sinulle palvelun käyttäjätunnukset, joilla voit halutessasi aktivoida sen käyttöösi.