Uponor-komposiittiputkella uuden vesikiertoisen patteriverkoston tekeminen ja vanhan korjaaminen käy nopeasti ja siististi.
Omakotitalon lämmitys kuntoon

Lämmitysremontti

Lämmitysjärjestelmän päivitys tuo monia etuja

 

Oletko huolissasi energian kulutuksesta? Kauhistuttaako sähkön hinnan nousu? Haluatko omalta osaltasi huolehtia luonnosta ja käyttää ympäristöystävällisempää lämmönlähdettä? Pelottaako vesivahinko? Lämmitysremontti on ratkaisu huoliisi! Uponor-komposiittiputkella uuden vesikiertoisen patteriverkoston tekeminen ja vanhan korjaaminen käy nopeasti ja siististi. Myös Uponor-lattialämmitysjärjestelmistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin kohteisiin.

Kun lämpö jaetaan huoneisiin vesikiertoisten pattereiden tai lattialämmitysputkien avulla, voidaan valita mikä tahansa lämmönlähde. Vaihtoehtoja on monia:

  • maalämpö, kaukolämpö, ilma- ja vesilämpö, öljy ja bioöljy, kaasu ja biokaasu, puu-/pellettilämpö sekä aurinkolämpö

Vesikiertoisen patteriverkoston remontti
Sähköpatterit voidaan vaihtaa kätevästi vesikiertoisiin, kun putkiverkoston tekemiseen käytetään Uponor-komposiittijärjestelmää. Komposiittiputket asennetaan pintavetoina, jolloin talon rakenteita ei tarvitse rikkoa. Remontti kestää muutaman päivän ja talossa voi yleensä asua koko remontin ajan.

Patteriverkostoremontti tehdään usein käyttövesiremontin yhteydessä. Myös ikääntynyt vesipatteriverkosto saattaa olla uusimisen tarpeessa. Vesivahinkoa ei kannata jäädä odottelemaan vaan vaihdattaa putkistot, minkä jälkeen ne toimivat taas moitteettomasti vuosikymmeniä.

Patteriverkostoremontin edut

  • kesto vain 3-6 päivää
  • talossa voi asua koko remontin ajan
  • lämmönlähteen voi valita vapaasti (esim. kaukolämpö, maalämpö, ilma/vesilämpö, öljy, aurinkoenergia tai niiden yhdistelmä)
  • huoli vesivanhingosta poistuu

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän remontti
Sähkö- tai vesipattereilla varustettu rakennus voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi. Lattialämmityksen suunnittelussa otetaan huomioon lattian materiaalit, rakenne, eristys ja se, kuinka paljon vanhaa lattiaa on varaa nostaa. Remonttia suunniteltaessa onkin hyvä olla yhteydessä rakennesuunnittelijaan.

Uponor KOTI -patteriverkostoremontti

Katso tästä esittelyvideo Uponor KOTI -patteriverkostoremontista.