Omakotitalon lämmitysremontti - Uponor

Omakotitalon lämmitys kuntoon

Lämmitysremontti

Lämmitysjärjestelmän päivitys tuo monia etuja

Oletko huolissasi energian kulutuksesta? Kauhistuttaako sähkön hinnan nousu? Haluatko omalta osaltasi huolehtia luonnosta ja käyttää ympäristöystävällisempää lämmönlähdettä? Pelottaako vesivahinko? Lämmitysremontti on ratkaisu huoliisi! Uponor-komposiittiputkella uuden vesikiertoisen patteriverkoston tekeminen ja vanhan korjaaminen käy nopeasti ja siististi. Myös Uponor-lattialämmitysjärjestelmistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin kohteisiin.

Kun lämpö jaetaan huoneisiin vesikiertoisten pattereiden tai lattialämmitysputkien avulla, voidaan valita mikä tahansa lämmönlähde.

Patteriverkoston remontti

Langattomalla termostaatilla mm. etäohjausmahdollisuus

Uusi langaton Uponor Smatrix patteritermostaatti kuuluu Uponor Smatrix Wave -tuoteperheeseen ja mahdollistaa nyt patterilämmitystaloissa samat säätömahdollisuudet kuin nykyajan lattialämmitystaloissakin. Esim. etäohjaus Smatrix App -etäkäyttösovelluksella ei enää ole pelkästään lattialämmitystalojen etuoikeus. Uponor Smatrix patteritermostaatti soveltuu useimpiin markkinoilla oleviin patteriventtiileihin.
Uponor Smatrix Wave patteritermostaatti T-162 on tarkoitettu vesikiertoisen patterin lämmönsäätöön

Patteriverkostoremontin edut

  • kesto vain 3-6 päivää
  • talossa voi asua koko remontin ajan
  • lämmönlähteen voi valita vapaasti (esim. kaukolämpö, maalämpö, ilma/vesilämpö, öljy, aurinkoenergia tai niiden yhdistelmä)
  • huoli vesivanhingosta poistuu
  • langaton Uponor Smatrix patteritermostaatti mahdollistaa huonelämpötilan ohjauksen patterista erillään olevalla termostaatilla, yhdestä käyttöpaneelista ja/tai Smatrix App -etäohjaussovelluksella matkapuhelimen kautta.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Remonttiin sisältyvästä työn osuudesta saat verotuksessa kotitalousvähennyksen. Tarkista kulloinkin voimassaoleva vähennys osoitteesta Vero.fi.

 

 

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän remontti

Sähkö- tai vesipattereilla varustettu rakennus voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi. Lattialämmityksen suunnittelussa otetaan huomioon lattian materiaalit, rakenne, eristys ja se, kuinka paljon vanhaa lattiaa on varaa nostaa. Remonttia suunniteltaessa onkin hyvä olla yhteydessä rakennesuunnittelijaan.
Tutustu eri lattiarakennevaihtoehtoihin
Sähkö- tai vesipattereilla varustettu rakennus voidaan muuttaa esim. talon lattiaremontin yhteydessä vesikiertoisella lattialämmityksellä lämpiäväksi.

Lattialämmitysjärjestelmän huolto ja säätöjärjestelmän päivitys

Päivitä lattialämmitysjärjestelmäsi ohjaus

Säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä

Lattialämmityksen säätöjärjestelmät ovat kehittyneet huikeasti viime vuosina. Kun päivität lattialämmityksen ohjauksen nykytasoa vastaavaksi, saat älykkyyttä säätämiseen ja lisätoimintoja järjestelmän käyttöön. Kaupan päälle säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä.

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa! Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja jakaa lämmön automaattisesti juuri niihin huoneisiin, missä lämpöä kulloinkin tarvitaan. Kaupan päälle voit saada jopa 5-8 %:n energiansäästön.

Päivityksen voi tehdä kaikkien valmistajien vesikiertoisiin lattialämmitysjärjestelmiin.

Lue lisää
Langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja jakaa lämmön automaattisesti juuri niihin huoneisiin, missä lämpöä kulloinkin tarvitaan.

Uponor KOTI -patteriverkostoremontti

Katso tästä esittelyvideo Uponor KOTI -patteriverkostoremontista.

Välitämme remonttikartoituspyyntösi paikalliselle tai lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -verkostoon kuuluvalle urakoitsijalle, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa. Käynti ei sido sinua mihinkään, vaan saat lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Käynnin jälkeen saat LVI-urakoitsijalta tarjouksen Uponor KOTI -remontista.