Lattialämmityksen huolto- ja säätöpalvelut

 • Uponor Smatrix thermostat

Päivitä lattialämmitysjärjestelmäsi ohjaus - säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä!

Lattialämmityksen säätöjärjestelmät ovat kehittyneet huikeasti viime vuosina. Kun päivität lattialämmityksen ohjauksen nykytasoa vastaavaksi, saat älykkyyttä säätämiseen ja lisätoimintoja järjestelmän käyttöön. Kaupan päälle säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä.

Vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa! Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystä entistä tarkemmin ja jakaa lämmön automaattisesti juuri niihin huoneisiin, missä lämpöä kulloinkin tarvitaan. Kaupan päälle voit saada jopa 5-8 %:n energiansäästön.

Pyydä tarjous säätöjärjestelmän päivityksestä.

Ammattitaitoinen verkosto

Jokainen lämmitysjärjestelmä vaatii joskus huoltoa ja päivitystä. Uponor on koonnut huolto- ja päivitystöitä tekevän ammattitaitoisen urakoitsijaverkoston, jonka jäsenet ovat erikoistuneet lattialämmityksen ongelmatilanteiden selvittämiseen, sekä huolto-, säätö-, ja päivitystöiden suorittamiseen.

Lattialämmityksen ongelmien takana voi olla monia erinäisiä syitä. Lämpöongelmat voivat johtua esimerkiksi rikkoutuneesta huonetermostaatista, jumiutuneista venttiileistä tai väärin säädetystä järjestelmästä. Toisaalta putkistossa saattaa olla ilmaa, joka estää tehokkaan lämmönsiirtymisen. Olipa syy sitten mikä tahansa, huoltoverkoston ammattitaitoiset urakoitsijat auttavat ongelman ratkaisussa! 

Alkuperäiset lattialämmityssuunnitelmat ja mitoitustiedot saattavat myös olla hukassa, jolloin järjestelmän tasapainottaminen voi tuntua mahdottomalta. Tämäkin asia on kuitenkin ratkaistavissa, sillä Uponorin uuden Smatrix -säätöjärjestelmän avulla automatiikka huolehtii itse jakotukin tasapainotuksesta. Huomaathan myös, että säätölaitepäivitys Uponor Smatrix-järjestelmäksi voidaan tehdä, olipa sinulla sitten kenen tahansa valmistajan lattialämmitysjärjestelmä.

Uponor Smatrix – älykäs lattialämmityksen säätöjärjestelmä

Uponor Smatrix-säätöjärjestelmä ohjaa lattialämmitystäsi entistä tarkemmin ja säätää lämmityspiirejä todellisen tehontarpeen mukaan. Smatrix reagoi kunkin huoneen lämmöntarpeeseen perinteistä järjestelmää nopeammin, mikä säästää energiaa. Smatrix hoitaa myös lattialämmityksen piirien tasapainotuksen automaattisesti. Näin huoneet lämpiävät aiempaa paremmin ja nopeammin haluttuun lämpötilaan. Enää ei tarvita jokasyksyistä näppituntumalla tehtyä säätöä optimaalisen ja tasaisen lämmityksen aikaansaamiseksi.

Smatrix-säätöjärjestelmän termostaatit ovat langattomia ja ne voidaan sijoittaa paikkaan, jonka mukaan lämpötilaa halutaan ohjata. Langattomuus antaa vapautta myös sisustamiselle. Jokaiseen huoneeseen tulee oma termostaatti, joka mahdollistaa huonekohtaisen lämmönsäädön (esim. lastenhuoneisiin vähän enemmän lämpöä).

Lue lisää säätöjärjestelmästä.

Lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen vaihto on helppoa

Vaihtotyö vie aikaa vain pari tuntia. Lisäksi jakotukin läheisyyteen on teetettävä pistorasia, ellei siinä ole sellaista jo valmiiksi.

Säätöpäivitys sisältää seuraavat tarvikkeet ja toimenpiteet:

 1. Uudet valkoiset termostaatit kaikkiin asuinhuonetiloihin, joissa on vesikertoinen lattialämmitys.
 2. Uusi lattialämmityksen keskusyksikkö ohjaamaan jakotukin toimilaitteita.
 3. Uudet nykyaikaiset toimilaitteet jakotukkiin.
 4. Edellä lueteltujen tarvikkeiden asennus- ja säätötyö.
 5. Vanhan lattialämmitysohjausjärjestelmän purkaminen ja roskien poisvienti.
 6. Valkoiset peitelevyt vanhojen huonetermostaattien läpivientien peittämiseen.
 7. Uuden järjestelmän käytönopastus.

Lisäksi mahdollista valita:

 • Lämpötilanäytölliset termostaatit, värivaihtoehdot valkoinen tai harmaa.
 • Tyylikäs ohjauspaneeli, joka tuo järjestelmään lisäominaisuuksia kuten yö- ja poissaololämpötila-asetukset ja mahdollistaa koko talon keskitetyn lämmönsäätämisen.
 • U&Home-etäohjausmoduuli
Huomaa, että asennustyön osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Jätä yhteydenottopyyntö  tai etsi itseäsi lähinnä oleva verkostoon kuuluvan urakoitsijan yhteystiedot ammattilainen alueellasi -haun avulla ja olet askeleen lähempänä lämmitysongelmiesi ratkaisua.Sinuun otetaan yhteyttä ja saat tarjouksen oman järjestelmäsi päivityksestä.

Katso asiakkaiden kokemuksia lattialämmityksen säätöjärjestelmän päivityksestä alla olevassa osiossa:

Lattialämmityksen säätöjärjestelmän päivitys Heinolassa

Lattialämmityksen säätöpäivitys omakotitaloon Heinolassa

Heinolalaisessa omakotitalossa oli ongelmana lämmön tasainen riittävyys. Ongelma ratkaistiin asentamalla taloon Uponorin langaton lattialämmityksen säätöjärjestelmä.
Sulje