uponor finska

Uponor yrityksenä

Innovatiivisia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin

Uponor on yksi johtavista asumisen ja rakentamisen järjestelmätoimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä markkinajohtaja yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmissä Pohjoismaissa. Päätuotteitamme ovat lattialämmitys- ja käyttövesijärjestelmät niin asuin- ja liikerakentamiseen kuin julkiseen rakentamiseenkin.

Uponorin vahvuus perustuu laajaan maantieteelliseen toimintaan, pitkään kokemukseen asiakaspalvelusta julkisessa ja asuin- ja liikerakentamisessa sekä yhdyskuntatekniikassa, kuten myös yhtiön kykyyn täyttää asiakkaiden vaatimukset ammattitaidolla.

Uponorin laajalla ammattilaiskumppanien verkostolla on syvälle menevää osaamista mitä erilaisimmista asiakastarpeista. Tämän ansiosta Uponor-verkosto kykenee tarjoamaan osaamista ja palvelua, joka hakee vertaistaan ja johon asiakkaat voivat luottaa.

Yhteistyössä muiden rakennusalan ammattilaisten – suunnittelijoiden ja asentajien – kanssa Uponor pyrkii luomaan parempia elinympäristöjä.

Uponorin osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Yli 100 vuoden kokemus

Asiakkaamme ovat luottaneet Uponoriin jo yli 100 vuoden ajan. Rakennamme nyt siltaa menestyksekkäästä historiasta kestävään tulevaisuuteen. Sama innovatiivinen henki, joka korvasi raudan ja kuparin älykkäillä uuden sukupolven putkimateriaaleilla, ohjaa meitä eteenpäin kohti entistä älykkäämpiä ratkaisuja. Hyödynnämme digitalisoitumisen tuomia mahdollisuuksia. Pyrimme luomaan entistä kestävämpää kehitystä. Kehitämme nerokkaita innovatiivisia energiansäästöratkaisuja ja älykkäitä vesijärjestelmiä, joista on etua asiakkaillemme ja koko maapallolle.
Aiemmat saavutuksemme ja nykyinen ammattitaitomme muodostavat tukevan perustan, jonka pohjalta laajennamme tuotevalikoimaamme tuotteiden lisäksi kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin, jotka parantavat luotettavuutta ja tuottavat entistä parempia tuloksia. Nyt ja tulevaisuudessa. Käsi kädessä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja työntekijöidemme kanssa.