Uponor kumppanina

Ratkaisuja, palveluita ja suorituskykyä projektin joka vaiheessa

Uponorin toimintojen lähtökohta on tarjota lisäarvoa asiakkaille ja kumppaneille. Keskitymme pitkän tähtäimen yhteistyöhön tarjoten luotettavaa kumppanuutta ja laadukkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme ja kumppaneitamme heidän toiminnoissaan.

Uponorilla on pitkät perinteet ja vahva tietotaito putki-, sisäilmasto- ja yhdyskuntatekniikan järjestelmistä. Tuotteet ovat vain yksi osa Uponorin laajaa osaamista. Todellinen lisäarvo tulee kokonaisratkaisuista. Uponor pyrkii auttamaan asiakkaita valinnoissaan ja päätöksissään koko projektin ajan, sekä tarjoamaan laadukkaita ja juuri kohteeseen sopivia tuotteita ja palveluita, jotta projekti sujuisi mahdollisimman hyvin ja lopputulos olisi paras mahdollinen.

Uponorin menestys riippuu kumppaniemme menestyksestä. Tämän vuoksi laatu tarkoittaa meillä Uponorilla montaa asiaa, muun muassa: tukea, asiakaspalvelua, pitkän ajan luotettavuutta, tuotteiden laatua ja ylivoimaista palvelua. Valitsemalla Uponorin kumppaniksi saat laadun lisäksi varmuutta, sillä Uponor on tunnettu ja luotettu brandi ympäri maailmaa.

Uponor panostaa vahvasti kumppaneiden koulutukseen. Tämä varmistaa, että kumppanimme tietävät tuotteistamme ja palveluistamme, sekä asentaminen ja neuvonta sujuvat asianmukaisesti. Joka vuosi pidetään maailmanlaajuisesti yli 20 000 koulutuspäivää valituille kumppaniryhmille, kuten urakoitsijoille, asentajille ja suunnittelijoille.

Katso tulevat koulutukset!

Sulje