Toimitusketjun hallinta

Tyytyväisen asiakaskokemuksen tavoittelua

Uponorin toimitusketju pyrkii tuottamaan laadukkaita tuotteita ja järjestelmiä asiakkaille tehokkaalla tavalla. Suunnittelu, hankinta, tuotanto, laadun varmistus, varastointi ja logistiikka ovat kaikki tärkeitä linkkejä toimivassa toimitusketjussa. Hyvin suunniteltu toimitusketju varmistaa, että tuotteemme ja ratkaisumme palvelevat asiakkaiden tarpeita juuri oikealla tavalla ja oikeilla resursseilla.

Kehitämme toimitusketjuamme jatkuvasti, jotta pystymme pitämään toiminnan tehokkaana. Toimiva toimitusketju mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden toimittamisen ajoissa, turvallisesti ja luotettavasti. Tuotannon keskittäminen ja johtava asema markkinoilla antavat meille kilpailuetua, jonka ansiosta pystymme kehittämään tuotteidemme valikoimaa entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Teknologian kehityksellä ja toimitusketjun hallinnalla on Uponorissa pitkät perinteet. Uponor on ajan saatossa kehittänyt useita alalla uraa uurtavia teknologioita. Me Uponorilla näämme, että jatkuva kehitys niin toiminnoissa, tuotteissa kuin palveluissakin mahdollistaa tehokkaan vastaamisen asiakkaiden tarpeisiin.

Sulje