Kesätyöpaikka 2018

Kesätyöpaikat 2020

Oletko sinä tuleva kesätyöntekijämme?

Uponor on kansainvälinen yhtiö, joka kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi. Tuotteemme ja palvelumme turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön. Meillä on yli 4 000 uponorilaista ja toimintaa 30 maassa.

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä meidän Vaasan, Nastolan, Tuusulan, Vantaan ja Helsingin toimipisteisiin, sekä tuotantoon, että toimistoon. Kesätyössä meillä pääset oppimaan uutta, jakamaan oppimaasi ja ideoitasi kanssamme ja vaikuttamaan globaaliin toimintaamme. Kesätyökokemus antaa sinulle eväät niin tulevaisuuden opintoihin kuin työelämäänkin.

Vaasa

Muovihitsaaja kaivotuotantoon
Muovikoneen hoitaja muoviputkituotantoon
Pakkaaja/apuvaahdottaja kaukolämpötuotantoon
Muovihitsaajaa kaukolämpötuotantoon
Vaahdottaja kaukolämpötuotantoon
Hitsaaja metalliosastolle
Sahaaja metalliosastolle
Toimistotyöntekijä lähettämöön
Varastotyöntekijä
Pyöräkuormaajan kuljettaja

Nastola

Tuotantotyöntekijä kaivotuotantoon
Pakkaajia tuotantoon
Koneasentaja kunnossapito-osastolle
Varastotyöntekijöitä
Pyöräkuormaaja varasto-osastolle

Tuusula

Tuotantotyöntekijä kaivotuotantoon

Vantaa

Group Accounting Vantaa
Group Treasury Vantaa
Group Tax Vantaa

Ilmala, Helsinki

Financial Services

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 2-4 kk, tehtävästä riippuen. Työt alkavat pääosin huhti- kesäkuun aikana. Tehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen ja huolelliseen työskentelyyn, sekä joissakin tuotannon tehtävissä valmiutta vuorotyöhön. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää.

Uponorilla toimintojen esimiehet valitsevat kesätyöntekijät. He ovat suoraan yhteydessä soveltuviin hakijoihin sopiakseen tapaamisen tai haastattelun.

Hae tehtäviin yllä olevista linkeistä. Hakuaika on pääosin 31.3.2020 mennessä, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ilmoitamme haun tuloksesta kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Millaista on olla Uponorilla kesätöissä?

Arttu Pappila, Junior Controller, Uponor

Kesätöissä Uponorilla vuonna 2019 (Summer Intern, Group Accounting and Controlling) 

”Sain Uponorilla ensimmäisestä kesätyöpäivästä lähtien vastuuta ja mahdollisuuden näyttää osaamiseni. Yksi hienoimmista asioista Uponorilla on se, että työntekijöistä välitetään ja pidetään huolta. Työyhteisössä luotettiin kesätyöntekijöihin ja työajat olivat joustavia, kunhan työtehtävät hoidettiin ajallaan ja laadukkaasti. Sain mahdollisuuden päästä mukaan eri projekteihin oman kiinnostukseni mukaan ja päivät eivät koskaan olleet samanlaisia. Kesä Uponorilla teki minuun vaikutuksen. Sain mahdollisuuden jatkaa töitä Uponorilla kesän jälkeenkin, ja voin rehellisesti sanoa, että en ole katunut valintaa päivääkään.”

Kokemuksia Uponorista kesätyöpaikkana, Vantaa

Tutustu uponorilaisiin

Katso mitä uponorilaiset ajattelevat työstään Uponorilla.