Uponorin kesätyöpaikat 2021

Kesätyöpaikat 2021

Oletko sinä tuleva kesätyöntekijämme?

Uponor on vuonna 1918 perustettu kansainvälinen yhtiö, joka kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi. Tuotteemme ja palvelumme turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan mahdollistavat kestävämmän elinympäristön. Meitä uponorilaisia on yli 3 800 ja toimintaa meillä on 26 maassa. 

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä meidän Vaasan, Nastolan, Tuusulan, Vantaan ja Helsingin Ilmalan toimipisteisiin sekä tuotantoon että toimistoon. Kesätyössä meillä pääset oppimaan uutta, jakamaan oppimaasi ja ideoitasi kanssamme. Kesätyökokemus antaa sinulle eväät niin tulevaisuuden opintoihin kuin työelämäänkin.

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 2-4 kk, tehtävästä riippuen. Työt alkavat pääosin huhti- kesäkuun aikana. Tehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen ja huolelliseen työskentelyyn, sekä joissakin tuotannon tehtävissä valmiutta vuorotyöhön. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. 

Mikäli kesätyö Uponorilla kiinnostaa, hae alla olevista linkeistä tehtäviin, jotka sinua kiinnostavat. Hakuaika on pääosin 31.3.2021 mennessä, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Ilmoitamme haun tuloksesta kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä. 

Vaasa
Kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun
Kesätyöntekijä, CAD suunnittelija
Kesätyöntekijä, toimistotyöntekijä lähettämöön
Kesätyöntekijä, varastoon lastaus- ja keruutehtäviin
Kesätyöntekijä, pyöräkuormaajan kuljettaja
Kesätyöntekijä, laatuosastolle
Kesätyöntekijä, tuotannon työntekijä kaivotuotantoon
Kesätyöntekijä, tuotannon työntekijä muoviputkituotantoon
Kesätyöntekijä, pakkaaja/apuvaahdottaja kaukolämpötuotantoon
Kesätyöntekijä, muovihitsaajaa kaukolämpötuotantoon
Kesätyöntekijä, vaahdottaja kaukolämpötuotantoon
Kesätyöntekijä, sahaaja metalliosastolle
Kesätyöntekijä, hitsaaja metalliosastolle

Nastola
Kesätyöntekijä kunnossapito-osastolle
Kesätyöntekijä asiakaspalvelun palveluneuvontatiimiin
Kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun 
Kesätyöntekijöitä varastoon
Kesätyöntekijöitä varastoon, pyöräkuormaajan kuljettaja 
Kesätyöntekijä, tuotannon laadunvalvontamittaus- ja testaustyö
Kesätyöntekijä kunnossapito-osastolle

Tuusula
Kesätyöntekijä, kaivotyöntekijä kaivotuotantoon
Kesätyöntekijä CEFO-tuotantoon 
Kesätyöntekijä lattialämmityksen työmaatoimintaan
Kesätyöntekijä suunnitteluosastolle

Vantaa
Summer Trainee, Group Accounting and Controlling
Summer Trainee, Group Treasury
Summer Trainee, Procure to Pay (P2P)

Ilmala, Helsinki
Summer Trainees, Financial Services

Millaista on olla Uponorilla kesätöissä?

Arttu Pappila, Controller, Uponor

Kesätöissä Uponorilla vuonna 2019 (Summer Intern, Group Accounting and Controlling)

”Sain Uponorilla ensimmäisestä kesätyöpäivästä lähtien vastuuta ja mahdollisuuden näyttää osaamiseni. Yksi hienoimmista asioista Uponorilla on se, että työntekijöistä välitetään ja pidetään huolta. Työyhteisössä luotettiin kesätyöntekijöihin ja työajat olivat joustavia, kunhan työtehtävät hoidettiin ajallaan ja laadukkaasti. Sain mahdollisuuden päästä mukaan eri projekteihin oman kiinnostukseni mukaan ja päivät eivät koskaan olleet samanlaisia. Kesä Uponorilla teki minuun vaikutuksen. Sain mahdollisuuden jatkaa töitä Uponorilla kesän jälkeenkin, ja voin rehellisesti sanoa, että en ole katunut valintaa päivääkään.”

Kokemuksia Uponorista kesätyöpaikkana, Vantaa

Mika Saari, Tuotannon työntekijä Uponor Infran Vaasan tuotantolaitoksella

Kesätöissä Uponorilla vuonna 2020

”Aloitin työt Uponorilla tammikuussa 2020 työharjoittelun parissa. Olin pari kuukautta aiemmin käynyt tutustumassa Uponorin Vaasan tuotantolaitokseen ja siitä jäi heti sellainen fiilis, että tänne haluan tulla kokeilemaan putkihitsausta. Työharjoittelu alkoi perusasioiden opettelulla. Sain ensin pienempiä töitä mm. sahalla, jonka jälkeen pääsin tutustumaan jokaiseen työpisteeseen vuorotellen ja kokeilemaan jokaista muutaman päivän ajan. Maaliskuussa aloitin kesätyöt ja pääsin ensimmäistä kertaa hitsaamaan kaukolämpöputkia. 

Tykkään tehdä käsillä hommia ja nähdä työni tuloksen, ja tässä työssä pääsee todellakin toteuttamaan molempia. Teemme usein aika monimutkaisiakin rakennelmia ja tututkin tuotteet muuttuvat jatkuvasti, eli tylsiä päiviä ei ole lainkaan. Työn parhainta antia ovat työkaverit – he ottivat minut todella hyvin vastaan ja tekivät tänne tulosta helppoa. 

Uskon, että viihdyn Uponorilla vielä pitkään. Suosittelen kesätöitä Uponorin tuotannossa kaikille, jotka tykkäävät tehdä käsillään töitä, ja nauttivat sekä vaihtelevista työtehtävistä että haasteista.”

Mika Saari

Tutustu uponorilaisiin

Katso mitä uponorilaiset ajattelevat työstään Uponorilla.