Build on Uponor: International Trainee -ohjelma

Build on Uponor: International Trainee -ohjelma

Monipuolisia mahdollisuuksia

Monipuolisia mahdollisuuksia

Arvokasta työkokemusta

Arvokasta työkokemusta

Opi uusia taitoja

Opi uusia taitoja

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Tarjoamme opiskelijoille ja vastavalmistuneille arvokasta työkokemusta, mahdollisuuden kehittää johtamisen taitoja sekä tehdä yhteistyötä ja verkostoitua maailmanlaajuisesti. Valmistaudu upeaan uraan – tutustu tarjolla oleviin ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin.

Lähde mukaan matkalle – Build on Uponor: International Trainee -ohjelma

"Saat mahdollisuuden työskennellä osaamistasi kehittäen, ja pääset vaikuttamaan yritykseen sekä koko alaan ja sen tulevaisuuteen."

Annasofia Grönholm, kansainvälinen harjoittelija

Build on Uponor: International Trainee -ohjelma tarjoaa vastavalmistuneille kansainvälistä kokemusta sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua omaan osaamiseensa ja maailmaan todella ainutlaatuisella tavalla. 

  • Solmit kaksivuotisen palkallisen työsuhteen jossakin Uponorin yksikössä joko Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Puolassa tai Espanjassa.
  • Sinut perehdytetään Uponoriin ja tapaat yritysjohdon
  • Saat nauttia kokeneen uponorilaisen tarjoamasta henkilökohtaisesta mentoroinnista.
  • Pääset 6 kuukauden komennukselle ulkomaille.
  • Saat hyvän mahdollisuuden solmia vakinaisen työsuhteen ohjelman jälkeen.

Katso alla oleva video ja kuuntele, mitä nykyiset harjoittelijamme kertovat ohjelmasta ja sen ainutlaatuisuudesta:

Build on Uponor: International Trainee -ohjelman haku alkaa syksyisin joka vuosi.

Lisätietoja: Build on Uponor: International Trainee -ohjelma

Build on Uponor: International Trainee -ohjelma käynnistyy neljännen kerran tammikuun puolivälissä 2018. Uponor on järjestänyt erittäin onnistuneita ja pidettyjä harjoitteluohjelmia vuodesta 2011 lähtien. Monet niihin osallistuneista työskentelevät yhä Uponorilla, mutta nyt vakinaisessa työsuhteessa.

Build on Uponor: Ohjelma antaa harjoittelijoille mahdollisuuden valita joko teknisen tai kaupallisen suuntautumisvaihtoehdon. Teknisen suuntautumisvaihtoehdon valinneet saavat kokonaisvaltaisen näkemyksen toimitusketjun tai tekniikan kehityksen organisaatioista. Kaupallinen suuntautumisvaihtoehto kehittää osallistujien ymmärrystä yrityksen liiketoiminnasta mahdollistamalla työskentelyn eri toiminnoissa, kuten myynti ja markkinointi, tarjouslaskenta, rahoitus ja henkilöstöhallinto.

Ohjelman aikana harjoittelijat työskentelevät neljässä eri projektissa, joissa kerätään tarvittavat tiedot, verkostoidutaan yrityksen avainhenkilöiden kanssa, analysoidaan tulokset ja esitellään löydökset. Koska kyseessä on kansainvälinen ohjelma, yksi neljästä projektista toteutetaan ulkomailla. Tämän takia harjoittelijoilta edellytetään halua viettää kuusi kuukautta toisessa maassa. Tämä kehittää harjoittelijoiden kulttuurienvälistä ymmärrystä ja antaa arvokasta kokemusta kansainvälistä uraa varten. Harjoittelijat liittyvät harjoittelijaverkostoon, ja heille luodaan henkilökohtainen oppimis- ja kehityssuunnitelma.

Ohjelma tiivistettynä

Build on Uponor: International Trainee -ohjelma pähkinänkuoressa

Hakuprosessi

Build on Uponor: International Trainee -ohjelman hakuprosessi

VAIHE 1: Lähetä hakemus

Haku-aika vuonna 2018 alkavaan ohjelmaan on päättynyt.

Hakuvihjeitä:

  • Kun lähetät Build on Uponor: International Trainee -hakemuksesi, sinulta kysytään muutama täydentävä kysymys, kuten missä maassa haluaisit suorittaa harjoittelusi. Ota huomioon, että voit hakea vain yhteen maahan.
  • Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi englanniksi.
  • Alamme käydä läpi hakemuksia pian niiden saapumisen jälkeen. Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman valmiina ensimmäisellä kerralla, vaikka voitkin muokata sitä vielä lähettämisen jälkeenkin.
  • Tärkeää: Lähetä hakemuksesi vain kerran ja käytä samaa sähköpostiosoitetta koko hakuprosessin ajan.

VAIHE KAKSI: Videohaastattelut ja verkkotestit

Jos pääset jatkoon ensimmäisestä vaiheesta, sinua pyydetään vastaamaan muutamaan kysymykseen videohaastattelussa. Haastattelun tarkoituksena on varmistua englannin kielen taidostasi, esiintymistaidoistasi sekä motivaatiostasi osallistua ohjelmaan.
Jos läpäiset videohaastatteluvaiheen, sinua pyydetään suorittamaan verkkotestejä, joissa arvioidaan kykyjäsi ja luonteenpiirteitäsi.

VAIHE KOLME: Arviointikeskukset

Jos pääset näin pitkälle, olet viimeisten 24 ehdokkaan joukossa. Arviointikeskuksessa osallistut haastatteluihin ja ryhmätöihin. Tähän kuluu yksi kokonainen päivä.

Ala seurata meitä