Energiatehokkuus kannattaa

Omakotitalon putkiremontti tarpeen – mitä nyt?

Jo pelkkä ajatus remontin teettämisestä voi uuvuttaa. Olipa kyseessä omakotitalon putkiremontti, lämmitysremontti tai muu talotekninen saneeraus, hommaan kannattaa valita luotettava LVI-ammattilainen. Mistä sellaisen löydän?

Uponor on koonnut lähes koko Suomen kattavan LVI-asentajaverkoston, joka koostuu paikallisista ja luotettavista LVI-alan ammattilaisista. Me olemme yksi Uponorin kouluttamista Uponor KOTI -kumppaneista, ja käytämme remonteissa Uponorin tuotteita. Olemme sitoutuneet ammattimaiseen ja asiakasystävälliseen toimintaan ja teemme kaikkemme, jotta asiakkaan kokemus tehdystä remontista olisi mahdollisimman hyvä kartoituskäynnistä käytönopastukseen asti.

Remontti käyntiin maksuttomalla kartoituskäynnillä

Kun jätät meille tarjouspyynnön remontista, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi maksuttoman remonttikartoituskäynnin. Kartoituksen jälkeen saat meiltä tarjouksen sinulle räätälöidystä remontista. Kartoituskäynti ja tarjous eivät sido sinua mihinkään vaan saat lisätietoa päätöksenteon tueksi.

Ammattimainen asennus ja turvalliset tuotteet takaavat laadukkaan lopputuloksen

Ammattimaisen asennuksen lisäksi kannattaa satsata remontissa käytettävien tuotteiden turvallisuuteen ja laatuun. Uponorin järjestelmät ovat testattuja ja yhteensopivia kokonaisuuksia ja niiden laatuun voi luottaa.

Kaikista taloosi asennetuista Uponorin järjestelmistä saat järjestelmätodistuksen, joka kertoo mitä taloon on asennettu ja kuka on toiminut asentajana. Näin saat dokumentin, josta löytyvät järjestelmien tiedot huoltoja varten, yhteyshenkilöt mahdollisissa ongelmatilanteissa ja joka on valttikortti esim. taloa myytäessä.

Uponor vastaa tuotteistaan

Uponor on yli 100 vuotta Suomessa toiminut vastuullinen yritys, joka valmistaa ja tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Uponor noudattaa Suomen kuluttajansuoja- sekä tuotevastuulakia. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan.

Lue lisää Uponorin Tuoteturvasta.

Komposiittisydän

Erinomaista palautetta Uponor KOTI -remonteista

Uponor pyytää jokaiselta Uponor KOTI -remonttiasiakkaalta palautetta tehdystä remontista. Vuosi toisensa jälkeen palautteet ovat olleet erinomaisia. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä niin työn laatuun, aikatauluun kuin hinta-laatu-suhteeseenkin ja vuonna 2020 palautteen antaneista 100 % suosittelisi palvelua tuttavilleen!

Pidetään kodeistamme huolta!

Uponor KOTI asiakastyytyväisyyskysely