Uutiset

Uponorin tuotteet löytyvät nyt MagiCAD:stä ja MagiCloudista

24.1.2017 

Uponor on tehnyt merkittävän panostuksen tuomalla sekä MagiCloudiin, että MagiCADiin saataville yli 2000 tuotetta viemäreiden, käyttövesijärjestelmien, lattialämmityksen ja ilmanvaihdon suunnitteluun.

Suositut MagiCAD-ohjelmistot Revitille ja AutoCADille on kehitetty rakennusteollisuuden tarpeisiin. MagiCAD- ohjelmistot ovat johtava tietomallinnusratkaisu LVIS-suunnittelussa Pohjoismaissa, Venäjällä ja Kiinassa. MagiCloud on verkkopohjainen LVIS-tietomallikirjasto, joka mahdollistaa yli miljoonan 3D-talotekniikkatuotteen selaamisen johtavilta kansainvälisiltä laitevalmistajilta. Jokainen tuote MagiCloudissa sisältää tarkat mitat ja kattavan teknisen tuotetiedon.

Uponor on valinnut MagiCloudin tavakseen jakaa tietomallit suunnittelijoille. Suunnittelijat voivat nyt hakea, valita ja ladata Uponorin tuotteet MagiCloudin kirjastosta jo suunnitteluvaiheessa ja siten toteuttaa realistiset LVI – suunnitelmat. AutoCAD- ja Revit-ohjelmistoja käyttävät suunnittelijat voivat ladata haluamansa ratkaisut lisätä ne kätevästi projektiinsa.

  • MagiCloudissa on noin 2000 Uponor tuotetta taloteknisten viemäreiden, käyttövesiputkien, ilmanvaihdon ja lattialämmityksen suunnitteluun
  • Esillä ovat mm. HTP-, Decibel, Uponor-ilmanvaihtojärjestelmä, Uni Pipe ja Metallic Pipe -komposiittiputket, S-press-liittimet, Combi ja Aqua Pipe -pex-putket, Q&E-liittimet ja Vario-jakotukit.
  • Kaikki Uponor tuotteet on mallinnettu todellisin mitoin.
  • Suurin osa Uponor tuottamallisesta on sekä DXF että RFA tiedostomuodoissa ja helposti lisättävissä AutoCadillä tai Reviltillä tehtäviin projekteihin.

MagiCloudin kautta löydät veloituksetta ja helposti Uponorin ratkaisut.

Lataa Uponorin tuotteita MagiCloudista tästä: https://www.magicloud.com/products/#/home/Uponor

Mikäli sinulla on MagiCAD -ohjelma, niin voit poimia tuotteita suoraan projektiin online tietokannasta käyttämällä MagiCAD Product Browseria. Voit myös ladata tuotteet omalle koneellesi helposti käyttämällä MagiCADin Check for Updates -toimintoa.

Lisätietoja ja latausportaalin löydät osoitteesta: http://www.magicad.com/fi

Lisätietoja Uponorilta antaa: Mikko Laamanen, Uponorin BIM -spesialisti, infofi@uponor.com, +35820129211