Uponor Comfort E

Uponor Comfort E

Uponor kehitti uuden ohuen Comfort E -lattialämmityksen

Uponor toi markkinoille sähköisen Uponor Comfort E -lattialämmityksen. Ohut, vain 3 mm korkea kaapelimatto on helppo asentaa uudis- ja saneerauskohteisiin. Asennus onnistuu ilman erikoistyökaluja tai liimaa. Lattia lämpenee nopeasti ja tuo lisämukavuutta asumiseen.

Vain 3 mm lisää korkeutta
Uponor Comfort E soveltuu hyvin sekä uudisrakennuksiin että peruskorjauskohteisiin. Se sopii laatoitetulle lattialle, laminaatti-, parketti- ja vinyylilattiapäällysteille – niin märkään kuin kuivaan rakentamiseen. Kaapelimaton erittäin matala rakenne ei korota lattiaa tarpeettomasti. Asennukseen ei tarvita erillistä liimaa, sillä lattialämmitysmaton taustapuolen liimapinta varmistaa nopean ja pysyvän asennuksen.

- Matto on helppo asentaa myös pieniin tai erityisen muotoisiin huoneisiin. Asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja tai liimoja, mikä tekee työn todella helpoksi. Kehitystyön tuloksena on saatu aikaan erinomaisen toimiva tuote sekä asentajille että käyttäjille, Uponorin lattialämmityksen tuoteryhmäpäällikkö Mikko Nieminen vahvistaa.

Helppokäyttöisyys on etu
Uponor Comfort E tuo asumiseen mukavuutta. Lattia lämpenee nopeasti vain muutamassa minuutissa ja lämpö jakautuu optimaalisesti kaapelimaton rakenteen ansiosta. Energian säästöön ja askeläänten vaimentamiseen lattialämmitysmaton alle suositellaan Uponor-eristelevyjä.

Mukavuuden voi maksimoida liittämällä lämmitykseen alkuperäisen Uponor-ohjauksen. Valittavana on joko valintalevyllä varustettu tai digitaalinen, ohjelmoitava termostaatti, joka mahdollistaa mm. lämmityskustannusten seurannan.

Tuote on saatavissa maaliskuussa 2018 jälleenmyyjiltä ja tukuista kautta maan. Lue lisää sähköisestä lattialämmityksestä.


Lisätietoja:

Uponor Suomi Oy
Mikko Nieminen
Tuoteryhmäpäällikkö
puh. 020 129 2684
mikko.nieminen@uponor.com