Haku Uponorin kansainväliseen harjoitteluohjelmaan alkaa

Uutiset

Haku Uponorin kansainväliseen harjoitteluohjelmaan alkaa

Haku Uponorin kansainväliseen harjoitteluohjelmaan alkaa tänään. Haku on auki 15.11. saakka. Kahden vuoden mittainen ohjelma alkaa tammikuun 2018 puolivälissä.

Uponor rekrytoi kahdeksan harjoittelijaa Uponorin yksiköihin Suomeen, Ruotsiin, Yhdysvaltoihin, Espanjaan, Puolaan, Tanskaan ja Saksaan. Harjoittelijat saavat valita joko teknisen tai kaupallisen ohjelman.

”Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vastavalmistuneille, jotka haluavat saada kansainvälistä työkokemusta ja kehittää itseään. Ohjelman aikana harjoittelijat tulevat työskentelemään monen eri mielenkiintoisen projektin parissa yhdessä maailman johtavista yrityksistä, ja tekemään yhden 6 kuukauden projektin ulkomailla”, sanoo Minna Blomqvist, Uponor-konsernin henkilöstöjohtaja.

Kyseessä on Uponorin neljäs kansainvälinen harjoitteluohjelma. Edellinen ohjelma käynnistyi vuonna 2016, ja siihen pyrki lähes 800 hakijaa. Uponorin harjoitteluohjelmat ovat olleet erittäin suosittuja ja pidettyjä, ja monet aikaisemmat harjoittelijat ovat tänä päivänä Uponorin työntekijöitä.

”Pidän ohjelmasta koska jokainen päivä on erilainen. Minulla on ollut mahdollisuus olla monessa eri projektissa mukana, ja oppia tuntemaan yhtiön eri toiminnot. Markkinointiprojektissani sain käyttää luovuuttani, kun taas tällä hetkellä projektini keskittyy kuljetukseen ja logistiikkaan, joka on enemmän käytännönläheisempää”, sanoo Malin Backlund, yksi Uponorin kansainvälisistä harjoittelijoista.

”Suosittelen ohjelmaa kaikille jotka ovat aktiivisia, tiedonhaluisia ja avaramielisiä. Ohjelman avulla pystyt oikeasti kehittämään itseäsi, vaikuttamaan yhtiöön, ja koko toimialaan ja sen tulevaisuuteen”, sanoo Annasofia Grönholm, yksi Uponorin kansainvälisistä harjoittelijoista.

Katso video nykyisten kansainvälisten harjoittelijoiden kokemuksista.

 

Lue lisää ja hae ohjelmaan.

Uponor on mukana ARENA-messuilla 8.11.2017. Noin 2500 opiskelijaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja Hankenilta sekä noin 60 työnantajaa kohtaavat kauppakorkeakoulun tiloissa Helsingin Töölössä. Olemme paikalla kertomassa kansainvälisestä harjoitteluohjelmasta, tervetuloa osastollemme!